Реклама / Ads
0| 3519 |27.10.2016 Президентски избори 2016

Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Кърджали

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент на Република България Цецка Цачева, кандидатът за вицепрезидент Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов ще посетят област Кърджали на 28.10.2016 г./петък/.
 

 Те ще бъдат придружавани от областния координатор на ГЕРБ в Кърджали и народен представител Цвета Караянчева и евродепутата от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, както и Красимир Хаджиев – областен административен секретар на партията.

В 10:00 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще разговарят с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Черноочене. Срещата ще се проведе в офиса на ПП ГЕРБ, ул. „Шеста“6. Ще присъства и Леман Али – общински координатор на ГЕРБ в Черноочене.

В 11:30 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с работниците в шивашки цех в Кирково. Събитието ще се проведе във фирма „Викинг-Т“ ООД в село Кирково, ул. „Извор“№1. В 12:00 часа те ще разговарят с жители на Кирково в НЧ “Никола Вапцаро 1947“, ул. „Димитър Благоев“№34.

В 12:45 часа кандидат-президентската двойка на ГЕРБ и председателят на Националния предизборен щаб на партията ще разговарят с хората в село Шумнатица, община Кирково на площада пред Кметството на селото, ул. „Христо Ботев“63. С тях ще бъде кметът на кметство Шумнатица Валентина Стоянова.  След срещата те ще поднесат венец пред паметника на загиналите през Първата световна война.

В 15:10 часа Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще се разходят по централната улица на Момчилград, за да разговарят с жителите на града /от Пощата по централната улица „Гюмюрджинска“/.

В 15:30 часа ще те се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в офиса на партията в Момчилград, ул. „Момчил Войвода“1 А. Ще ги придружават Димитър Кадиев – общински координатор ГЕРБ Момчилград, Асен Тюрдиев – общински координатор ПП ГЕРБ Крумовград, Ервин Енвер - общински координатор ПП ГЕРБ Джебел и Съби Узунов – общински координатор ПП ГЕРБ Ардино.

В 16:35 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят село Кьосево, община Кърджали. Те ще разговарят с жители на Кьосево в центъра на селото до Кметството. С тях ще бъде Шабан Нуридин – кмет на село Кьосево.

В 17:25 часа Цачева, Манушев и Цветанов ще се срещнат с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Кърджали. Срещата ще се състои в откритата приемна на ГЕРБ пред паметника на Васил Левски в град Кърджали, ул. „Булаир“№1.

В 18:00 часа ПП ГЕРБ ще проведе основното си предизборно мероприятие в Кърджали. В 18:30 часа на площад „Освобождение“ /при лошо време – ДКТ „Димитър Димов“, ул „Булаир“ №1/ председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов ще представи пред гражданите на Кърджали кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент на Република България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.

Участници в концерта в Кърджали ще бъдат Пламен и Иво, Михаела Маринова и Дара от Х фактор, група „Rewind”, Поли Генова, Веселин Маринов, „Българе“, Трио Сопрано и Уникалните гласове.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3465 |27.10.2016 Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ присъства на връчването на наградата „Читател на годината“ в Димитровград . 0| 4705 |27.10.2016 ГЕРБ – Каолиново подкрепи кандидат-президентската двойка Цачева – Манушев . 1| 3655 |27.10.2016 Цачева в Харманли: Разликата между нас и опонентите ни е, че ние предлагаме реални решения за проблемите на хората

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads