Реклама / Ads
2| 11633 |28.10.2016 НОВИНИ

Скандал в Нова! Водещият Виктор Николаев разтърва гостите си

.
Депутатът от ПФ Димитър Байрактаров и сирийският журналист Нидал Хлайф коментариха по Нова тв исканията на Валери Симеонов, лидер на НФСБ, за повече охрана на границата и дори използване на оръжие. Стигна се до свада между събеседниците и се наложи водещият Виктор Николаев да ги разтървава.
 
"Бежанците са най-уязвими, намираме се в предизборна кампания. Политиците всички имат единодушие, не може да различиш кой е ляв, кой е десен, кой е националист, но по другите теми нямат единогласие. Всичко ли е наред и само бежанците са неуредени. Профилът на бежанците е променен", заяви Хлайф, който от няколко години пребивава в страната ни.

"Би било добре, като журналист, да познавате конвенцията за бежанците. Тези хора не са бежанци, не бягат от военен конфликт. При заплаха трябва да използваме по-строги мерки. Те подлежат на наказателно преследване. Преди време дадохме възможност на българската армия да отиде и да подсили полицаите по границата. Всички медии гръмнаха, че те отиват без оръжие. Сега им даваме възможност, да бъдат така оборудвани, че да опазят наистина ефективно", поде депутатът.

"Вие затова сте на този хал, вашата страна, това е чист популизъм", продължи Хлайф. българската граница", каза депутатът. 

"Това е популизъм. В България сме свидетели на патриотизъм, граничещ с фашизъм", скочи нервно журналистът.

"Не може да давате такива крайни епитети за държава, която ви е приела", пък го скастри Байрактаров.

"Политиците се опитват да манипулират хората. Аз искам да попитам, как може 1200 човека да сменят картата на една георграфска страна. Не трябва да се насажда страх и омраза, а да се стимулират българските млади майки", смята Хлайф.

"Само не ми размахвайте пръст така, аз не го правя", скочи му Байрактаров. "Нека да разбия митовете на господина. В Брюксел целият град се охранява от тежковъоръжени белгийски войници. Тези хора, които охраняват града си, държавата си, според вас са фашист", контрира Димитър Байрактаров.

"Вие затова сте на този хал, вашата страна, това е чист популизъм", продължи Хлайф.
  
"Аз съм израснал тук, учил съм се тук, ами вие? Тази държава ви е дала възможност да се развивате, а в същото време вие говорите с цялата си наглост срещу нас", възмути се депутатът.

Двамата влязоха в лют спор и водещият Виктор Николаев бе принуден да стане от стола си, за да ги укроти. Той застана между тях и ги помоли да си отидат. 
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3586 |27.10.2016 Само във Фрог: Скандален общински съветник от ДПС остава в ареста . 3| 5690 |24.10.2016 Скандал в БНТ : Прекратиха участието на кандидат за президент . 9| 11792 |23.10.2016 Бареков и Марчева в скандал за английския и баджаци . 2| 5385 |20.10.2016 Скандалната фраза, използвана от Цачева, не е на Джордж Бърнард Шоу

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads