Реклама / Ads
0| 3295 |28.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Черноочене: Бъдещето на България е с президент Цачева и премиер Борисов

.
Бъдещето на България е с президент Цецка Цачева и премиер Бойко Борисов. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Черноочене.
 

Той обясни, че преди години в смесените региони партията е нямала никаква упора. „Изключително много ме радва фактът, че днес сме толкова много. Най-впечатляващото е, че ГЕРБ обединява все повече и повече хора в регионите със смесено население. Убеден съм, че на президентските избори отново ще покажем добри резултати тук“, обясни Цветанов.

 

Според зам.-председателя на ГЕРБ най-важното сега е да има пълна мобилизация на 6-ти ноември, за да бъде избрана Цецка Цачева за първата жена президент на България още на първи тур. „Цецка Цачева  и вицеадмирал Пламен Манушев трябва да постигнат убедителна победа, за да гарантират стабилността на държавата. Не бива да допускаме управление на БСП и ДПС, което би било пагубно за България“, категоричен бе Цветан Цветанов. Той обясни, че Цецка Цачева е изключително силна личност, която винаги откликва на всички проблеми. По думите му, Цачева е пример за човек, който търси диалог и брани интересите на държавата.

 

На срещата в Черноочене присъстваха областният координатор на ГЕРБ и зам.-председател на Парламентарната група на партията Цвета Караянчева и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3551 |27.10.2016 Цачева в Хасково: Европа признава, че България охранява отговорно външната европейска граница . 0| 3518 |27.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Кърджали . 0| 3809 |26.10.2016 Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Хасково

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads