Реклама / Ads
0| 3264 |28.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Черноочене: Да дадем мощен отпор на популизма с номер 17 в бюлетината

.
Има партии, които целят да дестабилизират страната и всички ние трябва да сме готови да дадем мощен отпор на техните действия и популизъм. България трябва да остане остров на стабилност в региона и в Европа. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на среща с жители на Черноочене. „Ако ни подкрепите с номер 17 в бюлетината, аз и вицеадмирал Пламен Манушев ще бъдем гарант за стабилността в страната. Ние сме хората, които няма да позволят посоката ни на развитие да бъде променена, за да остане България заедно със своите евроатлантически партньори“, обясни Цачева.
 
Кандидатът на ГЕРБ за президент подчерта, че вече е обиколила повече от половината страна и всеки ден с вицеадмирал Манушев са лице в лице с гражданите на България от всички региони. „За мен е чест да съм в Черноочене, да стисна ръката на мъжките момичета на ГЕРБ Цвета Караянчева и Леман Али, за да поздравя лично техните приятели и съмишленици в Кърджалийско. Мога да гледам в очите всеки един от вас, защото никога не съм разделяла българските граждани по никакви признаци“, заяви Цецка Цачева.

 

 Като свой основен приоритет Цачева посочи единството на нацията. „Богатството на българската нация са единството и толерантността. Само в единение и без разделителни линии България ще продължи да бъде силен и уважаван партньор на Европейския съюз и НАТО“, категорична бе тя.

 

Цачева посочи пред жителите на Черноочене, че правителство на Бойко Борисов и останалите държавни институции пазят надеждно българската граница и нарече „грозен популизъм“ твърденията на политическите опоненти на ГЕРБ относно опазването на границата ни. „Всички европейски партньори са признали усилията, които полагаме за охраната на външната граница на ЕС, само нашите опоненти в България говорят обратното. Доказателство, че България има силен глас в Европа, са отпуснатите от Европейската комисия 160 млн.евро, благодарение на усилията на премиера Бойко Борисов“, подчерта Цецка Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев призова жителите на Черноочене да убедят максимален брой свои близки и приятели, че най-важното на 6-ти ноември е да се гласува. „Някои хора поставят на карта посоката на страната ни. Нека да им покажем, че стабилността в държавата ни е важна за всички. За хората, за бизнеса, за децата ни, за домовете ни, за работните ни места. Повече не искаме страната да бъде хвърляна в спиралата на политически кризи, временни правителства, спрени еврофондове, фалити на банки и противопоставяне. Убедете близките си, че трябва да изберем Цецка Цачева за президент на България, за да гарантираме стабилността на страната. 27 години противопоставяне стигат – не сме врагове, един народ сме“, заяви вицеадмирал Манушев.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3296 |28.10.2016 Цветанов в Черноочене: Бъдещето на България е с президент Цачева и премиер Борисов . 0| 3551 |27.10.2016 Цачева в Хасково: Европа признава, че България охранява отговорно външната европейска граница . 0| 3518 |27.10.2016 Кандидат-президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев и председателят на Националния предизборен щаб Цветан Цветанов ще посетят област Кърджали

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads