Реклама / Ads
0| 3432 |28.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Кирково: Като президент аз няма да чертая граници, а ще изграждам мостове между хората

.
Вярвам, че съединението прави силата. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред работниците от шивашки цех в Кирково. „Всички знаем какво се случва, когато в страната ни има политическа криза. Животът спира, институциите са блокирани. Това не е добре за никого. За да го предотвратим, трябва да гласуваме с номер 17 в бюлетината“, каза Цачева.
 
Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че всички български граждани са отговорни за това страната ни да върви напред.  „Като президент аз ще гарантирам, че мирът ще бъде запазен. Ние с вицеадмирал Пламен Манушев няма да чертаем граници, а ще изграждаме мостове сред хората“, категорична бе Цецка Цачева.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посочи, че на 6-ти ноември хората трябва да направят избор между политическа стабилност или политическа криза. „Трябва да има стабилна държава, защото инвеститорите се нуждаят от сигурност. Цецка Цачева ще бъде президент обединител. Тя ще бъде гарант за националното обединение и ще сложи край на политическото противопоставяне. Убеден съм, че спечелвайки изборите, тандемът Цачева-Манушев ще осигури спокойствие в държавата и по-висок жизнен стандарт. Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще работят изцяло в обществен интерес“, подчерта Цветанов.

„Много е важно да направим правилен избор на 6-ти ноември, за да не се разклати държава, за да има работни места и бъдеще за децата ни. Като президент на България Цецка Цачева ще гарантира спокойствие, мир и просперитет“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.

На срещата в шивашкия цех присъстваха областният координатор на ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева и евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3264 |28.10.2016 Цачева в Черноочене: Да дадем мощен отпор на популизма с номер 17 в бюлетината . 0| 3296 |28.10.2016 Цветанов в Черноочене: Бъдещето на България е с президент Цачева и премиер Борисов . 0| 3551 |27.10.2016 Цачева в Хасково: Европа признава, че България охранява отговорно външната европейска граница

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads