Реклама / Ads
0| 3593 |28.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Кирково: Хората повярваха, че ГЕРБ е алтернативата в смесените региони

.
Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, областният координатор на ГЕРБ и зам.-председател на Парламентарната група на партията Цвета Караянчева и евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков се срещнаха с членове и симпатизанти на ГЕРБ в Кирково.
 
„Спомням си, че когато дойдохме за първи път тук преди десет години бяхме само десет човека. Хората повярваха, че може да има алтернатива в смесените региони. Алтернативата е ГЕРБ“, подчерта Цветан Цветанов. Той благодари на Цвета Караянчева, че всеки ден разговаря с жителите на област Кърджали и намира решение на техните проблеми.

Цветанов заяви, че България се нуждае от стабилност. „Трябва да спрем с противопоставянето. ГЕРБ застава пред хората във всяко населено място в страната, но не за да говори за политическите си опоненти. Ние сме с вас, както винаги сме били, за докажем, че  ГЕРБ може да бъде истинската народа партия, която защитава обществения интерес. Знам, че хората много трудно се пречупват в тези региони, но го правят със сърцето и с душата си, те са трудолюбиви и истински“, подчерта зам.-председателят на ГЕРБ.

 

Според Цветан Цветанов президентът не трябва да дели хората на наши и ваши. „Опонентите ни създават тази политическа конфронтация, която ние искаме да избегнем. Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще бъдат истински обединители на нацията“, заяви още той.

„В Община Кирково ГЕРБ има най-много членове, тук ние винаги имаме високи изборни резултати. Това е така, защото сме постоянни в срещите си с хората и те оценяват направеното от ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов както на местно ниво, така и в национален мащаб. На 6-ти ноември всеки един от вас трябва да убеди още поне 17 човека да отидат до урните и да избере номер 17 в бюлетината, защото Цецка Цачева е най-подготвеният човек, който може да влезе в президентската институция“, категорична бе Цвета Караянчева.

Тя обясни, че Цачева е човек, който може да обединява. „Цецка Цачева е добър юрист и професионалист. Дори опозицията я търси в пленарна зала, когато има критични моменти. Тя бе човекът, който успя да събра 204 гласа от всички парламентарно представени партии за промени в Конституцията. Цецка Цачева може да оглави държавата и да я ръководи в правилната посока“, заяви още Караянчева.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3432 |28.10.2016 Цецка Цачева в Кирково: Като президент аз няма да чертая граници, а ще изграждам мостове между хората . 0| 3296 |28.10.2016 Цветанов в Черноочене: Бъдещето на България е с президент Цачева и премиер Борисов . 0| 3548 |27.10.2016 Депутатът от ГЕРБ Ирена Соколова се срещна с представители на хората с увреждания

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads