Реклама / Ads
0| 3496 |28.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Шумнатица: Единството е постижимо

.
Ние искаме да сторим мостове между хората. Само така можем да запазим единството на българската нация. Не трябва да се делим по етнос, вероизповедание и пол. Единството е постижимо. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на село Шумнатица, община Кирково.
 
„Трябва да оставим силна България на бъдещите поколения. Държавните институции трябва да бъдат открити и достъпни, да разрешават проблемите на хората. Като президент аз ще настоявам за справедливост, за това да има работещ и независим съд. Трябва да има сигурност за нашите домове и семейства, за доходите ни. Ние с вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантираме стабилността на България“, подчерта Цецка Цачева.

 

„Трябва да бъдем заедно и обединени, за да можем да преодолеем всяко предизвикателство,  което има пред нацията, пред държавата ни и пред всеки един регион. Изборите на 6-ти ноември ще дадат допълнителна гаранция за стабилността на България или ще бъдат началото на политическо противопоставяне и връщане към периода 2013-2014г.“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, победата на Цецка Цачева и Пламен Манушев трябва да даде гаранция за успешното правителство на Бойко Борисов и за всичко, което прави държавата. „Благодарение на  повечето събрани средства от приходните агенции, можем да разпределяме повече средства по секторни политики и те да достигат до всяко населено място в България.  Да  изберем най-достойната президентска двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината“, призова хората Цветанов.

 

След срещата си с жителите на Шумнатица, представителите на ГЕРБ се поклониха пред паметника на загиналите фронтоваци в Първата световна война.

„Поклон пред героите, дали живота си за отечеството. Те ни учат какво значи родолюбие. Искаме да върнем духа на хората и да гарантираме, че бъдещите поколения ще живеят в мирна и просперираща България“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3452 |28.10.2016 Цачева в Кирково: Като убеден демократ, аз ще защитавам правата на всички български граждани . 0| 3432 |28.10.2016 Цецка Цачева в Кирково: Като президент аз няма да чертая граници, а ще изграждам мостове между хората . 0| 3264 |28.10.2016 Цачева в Черноочене: Да дадем мощен отпор на популизма с номер 17 в бюлетината

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads