Реклама / Ads
1| 3415 |28.10.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Момчилград: Никога не съм делила хората, защото силата е в съединението

.
Винаги съм работила в интерес на хората – и като юрист, и като политик. Никога не съм делила българските граждани по пол, възраст, етнос или вероизповедание, защото смятам, че силата е в съединението. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Момчилград.
 
Тя обясни, че нейно предимство в предизборната надпревара е, че е натрупала опит като председател на Народното събрание. „Научих се да бъда търпелива, да изслушвам различните мнения. Научих се на диалогичност. Да имаш желание да чуеш човекът срещу теб – аз вярвам, че това е  основата, на която могат да се взимат правилните решения за държавата“, каза Цачева.

Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че държавните институции са си на мястото и трябва да продължат да си вършат спокойно работата. „Разликата между нас като управляващи и другите политически партии е, че ние предлагаме реални решения за проблемите на хората. С вашата подкрепа ние ще насърчаваме развитието на държавата, за да можем да оставим просперираща България на поколенията“, подчерта Цецка Цачева.

Цецка Цачева заяви, че по Конституция президентът олицетворява единството на нацията. „За мен е много важно да стигна до максимален брой български граждани и да ги помоля за подкрепа и доверие. Затова провеждаме кампания лице в лице с хората от цялата страна“, посочи още тя.

„Трябва да изберем за президент и вицепрезидент истинските обединители на нацията. Това са Цецка Цачева и Пламен Манушев, издигнати от ГЕРБ – партията, която доказа, че не дели хората на наши и ваши нито по пол, етнос или възраст“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. По думите му, най-силното качество на ГЕРБ е, че може да си говори с всички. „Ние се срещаме с хората лице в лице. Създадохме среда, в която да няма такова разделение, каквото някои от политическите партии предизвикват в смесените региони“, каза Цветанов.
     
Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че за него най-голямото удовлетворение е, че десет години след учредяването на партията в Кърджали, на всеки избори членовете и симпатизантите на ГЕРБ стават все повече и повече. „Аз съм убеден, че на следващите местни избори ще имаме общински кмет в област Кърджали. През 2015 година доказахме, че имаме потенциал и че можем да имаме своите представители като кметове на населените места и общински съветници“, подчерта Цветан Цветанов. Той благодари за усилията, които полагат областният координатор на ГЕРБ и депутат Цвета Караянчева и на Красимир Хаджиев-областен административен секретар на ГЕРБ. „Те стигат до жителите на всяко населено място и намират решение на проблемите им.  Хората тук имат обратна връзка  с ГЕРБ, която нямат с другите партии“, каза още Цветанов.
 
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев призова жителите на Момчилград да подкрепят първата жена президент на България Цецка Цачева с номер 17 в бюлетината. „България трябва да остане стабилна, да има инвестиции, да се правят пътища, да се развива бизнеса. Това да работят заедно президентът и премиерът е в интерес на всеки български гражданин. Нямаме време за губене“, категоричен бе вицеадмирал Манушев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 14| 7810 |28.10.2016 Интригата се заплита: Радев-32,1%, Цачева-31,3% подкрепа на изборите, сочи Галъп . 2| 3966 |27.10.2016 Ц. Цачева: Ще подадат ли оставка и други лидери, ако загубят изборите? . 6| 14764 |26.10.2016 Д-р Михайлов: Борисов ще преживее първия си зрелищен провал, ако Цачева загуби

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads