Реклама / Ads
15| 11271 |28.10.2016 НОВИНИ

С концерта и референдума се опитвам да спестя кръв

.
Слави Трифонов
Митингът-концерт е за подкрепа на референдума и по повод решението на Конституционния съд да спре три от въпросите. Референдумът е по-важен от изборите, ще промени политическата система. Лимитът на този начин, по който избираме политиците свърши. Ще спестя кръв. Със слухове за автомати и кръвожадни мигранти искат да уплашат и спрат хората за концерта. Това каза Слави Трифонов в началото на шоуто си.
 
В момента, когато започнахме иницативата за референдум , знаехме че няма да се приеме от политическата класа. Голяма част от хората, които работят за държавата, имат притеснение. Хората, които работят за държавата изпитват притеснение, защитавайки работата си и личния живот, започна шоуменът.

Нагледахме се на много неща. Това е обща кауза. Не е референдумът на Слави, на шоуто на Слави, а на хората. Подписаха се 700 000 български граждани. През целия този път се случваха всякакви неща. Всички се правеха, че референдумът не съществува, но..., припомни той..

Този митинг е по повод решението на КС , че три от въпросите са неконституционни. Но спазвайки законите продължаваме този път и инициирахме един митинг-концерт, за да подкрепим този референдум, със суверена заедно. Сега говорят, че правим концерт да видим колко хора ще съберем. Че искаме да влошим живота на софиянци. Забравя се, че това става защото суверенът е решил да произведе референдум, а на политическата класа това не им харесва, каза още Трифонов.

Видях статия : "Слави затваря София". Пишат, че хора с автомати  ще ме пазят. Полицията дава пресконференция, че щяло да има  терористични актове, в тъмни улички мигранти ще изнасилват жени, плъхове ще прегризват гърла, ще се стреля на месо. Това идва от страха на политическата класа, от слугинажа, дали медиен, дали друг... Искат да изплашат хората, категоричен е Слави по повод днешните писания в медииите и изявления на журналисти и политици.

Присъствието на хората утре изразява подкрепа. Има самоосъзнаване, че те са началник на политическата класа. Те ще покажат, че управляват живота си, че управляват политическата класа. И това ще си кажат още много хора, които не могат да дойдат на концерта. Този митинг изразява нагласата на суверена или част  от него да покаже, че е начело на тази държава. На който не му харесва това, да се вгледа в законите. Независимо че част от законите са измислени от тази политическа класа. Така че всичко е по закон, заяви още той.

Да се пише, че хората ще бъдат застрашени, че ...  Истината е, че ще се състои един референдум, който е по-важен от изборите. Ще се промени политическата система. Политиците прекрасно го осъзнават и се опитват на дребно да пускат слухове, да вкарват интриги, категоричен е Трифонов.

Лимитът на този начин, по който избираме политиците, по който политическата класа избира аристокрацията си, свърши. Лимитът е изчерпан. Ако това не стане сега, ще стане по-нататък. Българинът вижда, че това е нагло, непочтено,  Който врезе в парламента откача. Който влезе в правителстото откача. Който стане политик се побърква. Не че са луди, а имат политически отклонения като част от властта. Единственият контрол е чрез пряка демокрация, чрез референдуми. Чрез референдума всичко няма да се оправи, но е начало. И хората ще усетят своята сила, посочи той.

Това че излизат слухове за плъхове, за кръвожадни мигранти и автомати е да спрат хората. Не може да спрат гората да се разлисти. Как ще ги спрат хората?. Няма да стане. Не защото аз така съм решил, а защото така желае българският народ.

На този митинг-концерт аз и други изпълнители ще кажем нашето мнение и с песни ще кажем, че българският народ има основание за самочуствие. Ще го направим по начина, по който можем най-добре. Ще изразим своето мнение по практичен и емоционален начин,  каза още Слави.

Опитвам се да спестя кръв. Ако това е ясно на политическата класа трябва да дават мило и драго този референдум да се случи. Иначе става лошо. Идва революционният път, завърши Слави Трифонов.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5359 |09.10.2016 Мая Манолова: ЦИК иска да заметe референдума . 0| 4006 |08.10.2016 Бългaрин протестира на покрива на Миланската скала срещу референдума . 2| 4599 |22.09.2016 АБВ се регистрира в ЦИК за участие в референдума на Слави . 0| 4393 |08.09.2016 Организаторите на концерта с Джагър: Излъгаха ни за Мик

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads