Реклама / Ads
0| 3440 |29.10.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Златоград: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев заслужават подкрепата на всички български граждани, защото са достойни хора

.
Отговорникът за развитието на Златоград е силната местна власт в лицето на кмета Мирослав Ячев. Може ли кметът да работи успешно, ако има слабо правителство, политическа криза и нестабилност – не. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Златоград.
 

Той обясни, че по време на избори хората гласуват за личност и за партията, която седи зад тази личност. По думите му, това е необходимо, за да бъде ясно кой носи отговорността. „Винаги, когато Миро е поставял въпроси, свързани със Златоград пред държавното управление, той винаги е намирал разбиране. Пример за това е пътят Златоград – Ксанти, който дава една допълнителна възможност за развитието на бизнеса тук. Миро успя да се възползва прекрасно от европейската солидарност с всички тези инфраструктурни проекти, които създадоха нормална среда за живеене на хората. Това е възможност за поминък, за бизнес, за да може да идват повече туристи, които да се възползват от гостоприемството на Златоград и от красотата на Родопите“, заяви Цветанов.

 Зам.-председателят на ГЕРБ призова жителите на Златоград на 6-ти ноември да гарантират с гласа си стабилното правителство на Бойко Борисов, което има днес, за да може Мирослав Ячев да продължи да работи в интерес на хората в Златоград. „Самият факт, че една малка община като Златоград се възползва от Националната програма за енергийна ефективност е показателен. Подкрепата на хората за Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината ще бъде гаранция за стабилността на правителството, което предвижда отпускането на 1 млрд. лв. за продължаване на програмата за безвъзмездно саниране на многофамилни жилищни сгради“, подчерта Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб обясни пред присъстващите, че прокарването на минералната вода до Златоград е поет ангажимент, за изпълнението на който се работи. „Това ще даде допълнителна възможност за Златоград. За нас като политици това е приоритетна задача, за да можем да подкрепим местната власт. Около 10-12 млн. лв. е стойността на целия проект,  търсят се възможности за изпълнението му по европрограмите. С комуникацията, която е изградена между МОСВ и местното управление, съм уверен, че това ще бъде факт“, каза Цветанов.

Цветан Цветанов заяви, че Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев са достойни хора, които заслужават подкрепата на всички български граждани. „Както Мирослав Ячев не се промени към жителите на Златоград, а стана по-отговорен към тях, така и Цецка Цачева не се промени за десет години в политиката. Тя получава голяма обществена подкрепа.  Пламен Манушев е истински патриот, дал 40 години от живота си за българската армия. Те са невероятен тандем. Да им гласуваме доверие с номер 17 в бюлетината“, призова присъстващите Цветанов.

Професор Николай Овчаров изрази своята категорична подкрепа за президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. По думите му, държавното управление, което има България в момента, може да донесе единение на нацията. „Това не зависи само от ГЕРБ, а и от другите партии, които трябва да го разберат“, заяви той. Проф. Овчаров подари на Цецка Цачева книгата „Цар Иван Шишман – защитникът на отечеството“  с пожелание да защитава българския народ така, както цар Иван Шишман е пазил България.  

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3533 |29.10.2016 Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев се срещнаха с над 200 жени от Златоград . 0| 3528 |28.10.2016 Цачева в Кърджали: Няма да допусна българския народ да бъде разделян и противопоставян . 0| 3571 |28.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят област Смолян

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads