Реклама / Ads
0| 3419 |29.10.2016 Президентски избори 2016

Цветан Цветанов в Мадан: ГЕРБ прави реални политики, които достигат пряко до хората

.
Ние искаме да запазим стабилността в държавата, за да продължи да има повече приходи в бюджета. За да има пари, които да се насочват към българските общини и те да стигат и до хората в Родопите. За да се случи това, трябва да бъдем активни и да гласуваме разумно на 6-ти ноември.
 
Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жителите на Мадан. По думите му, хората трябва да имат реалната преценка какво се е случвало преди и какво се случва сега, благодарение на усилията на правителството на Бойко Борисов. „През 2014 г. политическите сили просто не си говореха. Тогава в парламента бе създадена една среда на агресия и омраза, която рефлектираше и върху развитието на регионите. В началото на втория си управленски мандат ние стартирахме Националната програма за енергийна ефективност, която виждаме, че се реализира успешно и в Мадан. Правителството разбира важността на тази програма и ще отпусне още 1 милиард за продължаването й догодина. Това е реална политика, която достига пряко до хората“, подчерта Цветанов. Той обясни, че за правителството основен акцент в този регион е откриването на ГКПП Рудозем – Ксанти.

Според зам.-председателя на ГЕРБ политическите опоненти на партията си служат с манипулации и внушения, за да спечелят по-голяма електорална подкрепа на изборите. „Не очаквайте от нас да говорим срещу нашите опоненти. Ние знаем, че за да има единство в държавата, трябва да изберем за президент и вицепрезидент истинските обединители на нацията – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Те са най-достойната президентска двойка“, заяви Цветан Цветанов и добави, че като председател на парламента Цецка Цачева е доказала, че може да работи с всички политически сили.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3509 |29.10.2016 Цветан Цветанов в Неделино: Правителството на Бойко Борисов подкрепя развитието на всяко населено място в България . 0| 3441 |29.10.2016 Цветанов в Златоград: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев заслужават подкрепата на всички български граждани, защото са достойни хора . 0| 3571 |28.10.2016 Цачева, Манушев и Цветанов ще посетят област Смолян

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads