Реклама / Ads
0| 3532 |29.10.2016 Президентски избори 2016

Владислав Николов, ГЕРБ-Плевен: Цецка Цачева ще работи за образована и единна нация, за стабилна и силна държава с евроатлантически път на развитие

.
„Бъдещето на стабилна и сигурна България е гарантирано от правителство с премиер Борисов и президент на страната Цецка Цачева”. Това заяви народният представител от ГЕРБ Владислав Николов на среща с работещите в шивашка фирма „Георгиев”.
 
Своята убедена подкрепа към кандидат президентската двойка на ГЕРБ Цачева - Манушев той мотивира с конкретни примери. „Като президент на България, госпожа Цачева ще работи за образована и единна нация, за стабилна и силна държава с евроатлантически път на  развитие. Безспорните качества на Цецка Цачева за това са доказани по категоричен начин като председател на две народни събрания. Респектирани от нейния авторитет и професионализъм са всички опозиционни партии, а това е показателен факт в подкрепа на нейните безспорни качества на обединител”, посочи народният представител Владислав Николов.

„Жените са доказали своето достойно място в политиката и управлението на държавата и госпожа Цачева е красноречив пример за това. Блестящ юрист, успешен председател на Народното събрание и първата жена, избирана на този висок пост на два пъти – тя ще бъде и отличен президент на България и на всички българи”, подчерта областният организационен секретар на ГЕРБ – Плевен Ралица Добрева по време на срещата.

„Госпожа Цачева не гради разделителни стени, а създава мостове, обединявайки различните. Тя е човек, който със своята откритост и съпричастност печели доверието на хората и отчитайки тази си отговорност, никога не го предава. Достойният кандидат за президент на България е с номер 17 в бюлетината  - Цецка Цачева. Президентът, който представлявайки страната и народа с личния си авторитет ще гарантира стабилните й международни позиции”, добави председателят на общинския предизборен щаб на ГЕРБ – Плевен Мартин Митев пред работниците в шивашката фирма „Георгиев”.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3454 |29.10.2016 Позиция на Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ: Бежански лагер в сградите на бившето ШЗО в Плевен няма да има . 0| 4988 |29.10.2016 Ралица Добрева, областен организационен секретар на ГЕРБ – Плевен: С Цачева президент България ще продължи своя път на стабилност . 0| 3500 |29.10.2016 Цецка Цачева в Мадан: Като президент ще работя в синхрон с държавните и местните власти в интерес на гражданите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads