Реклама / Ads
2| 4298 |29.10.2016 Президентски избори 2016

Корнелия Нинова: Кога Цачева е искрена - когато съсипа професионалното образование или когато го посочва за приоритет?

.
„Кандидатът на ГЕРБ заяви, че ще е обединител на нацията, но разделя хората на такива с мозъци и такива без. Тя говори, че ще работи за това професионално образование, свързано с бизнеса. Странна амнезия обхвана г-жа Цачева“, заяви лидерът на БСП Корнелия Нинова в Разград.
 
 Тя припомни, че Цачева и нейната политическа партия ГЕРБ са приели вредния закон за образовнаието, с който са убили професионалните гимназии, затворили са селскостопанските техникуми, взели са парите от държавните и общинските училища и са ги прехвърлили на частните, подменили са съдържанието на учебниците до степен да се опитват да подменят националната ни идентичност, сменяйки българските класици като Иван Вазов и „Под игото“ с Робинзон Крузо. „Досега правеха това, а от утре техният президент щял да се бори за обратното. Как става това?“, попита Нинова

Тя заяви, че кандидатът на ГЕРБ твърди, че ще се бори за стабилни доходи и тяхното увеличаване. „Забравихме ли, че нейната партия и тя лично натисна копчето за  замразяване на доходите за 3 години и замисля през 2017 г. увеличаване на данъци и осигуровки и ново замразяване на доходите“, заяви председателят на БСП. 

 „Само Румен Радев е различен от останалите кандидати, които са част от статуквото и са били или мнистри, или депутати, вицепремиери дори. Той е стигнал до най-високото място в своята йерархия, без политически протекции и без да е калинка на властта. Той се е занимавал само с пазене на националния суверенитет на България и ще се грижи за народа като държавен глава“, категорична бе Нинова. Тя обясни, че без принципи и политики всички са се обединили срещу него."АТАКА и ПФ и РБ и ГЕРБ, АБВ в един глас му скочиха защото ги е страх, че губят. Страх ги е, защото той е единственият различен кандидат и ще победи на тези избори", каза още Корнелия Нинова. 

 

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3506 |29.10.2016 Владислав Николов, ГЕРБ-Плевен: Цецка Цачева ще работи за образована и единна нация, за стабилна и силна държава с евроатлантически път на развитие . 0| 4970 |29.10.2016 Ралица Добрева, областен организационен секретар на ГЕРБ – Плевен: С Цачева президент България ще продължи своя път на стабилност . 0| 3488 |29.10.2016 Цецка Цачева в Мадан: Като президент ще работя в синхрон с държавните и местните власти в интерес на гражданите

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads