Реклама / Ads
0| 3673 |29.10.2016 Президентски избори 2016

Цветан Цветанов в Чепеларе: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България

.
Правителството на Бойко Борисов работи така, че да може всички български общини да се възползват от европейската солидарност. България трябва да остане фактор на сигурност в региона и Европа. Стабилността на страната ни минава през избора на президентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев.
 
Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Чепеларе. По думите му, благодарение на доброто управление, което има в момента, правителството предвижда около 2 милиарда повече, които да бъдат отпуснати през 2017 година за различни важни политики.  „Ние правим политики, които достигат до хората. В област Смолян вече има много санирани блокове и такива, които се санират. Това е факт, благодарение на изпълнението на Националната програма за енергийна ефективност, която реализира ГЕРБ. Премиерът Бойко Борисов пое ангажимент, че през 2017 година ще бъдат осигурени 1 милиард лева за продължаване на Програмата“, обясни Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ бе категоричен, че малките партии имат предимството да говорят каквото си поискат, защото те не носят отговорност за бъдещето на България. Цветанов заяви, че като управляваща партия ГЕРБ говори реално и премерено за това, което наистина може да се случи в страната. „Днес несъмнено най-голямото предизвикателство пред Европа и света е бежанският поток. БСП използват страха на хората и правят внушения, които разделят обществото. В същото време всички видяхме как техните твърдения противоречат на действията на евродепутатите от БСП и ДПС в Европейския парламент“, каза Цветан Цветанов.

Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов обясни пред жителите на Чепеларе, че Цецка Цачева е доказала като председател на парламента, че може да намира диалог и пълен консенсус по важните приоритети за държавата. „Вицеадмирал Пламен Манушев е достоен български офицер, 40 години от неговия стаж е минал в българската армия. На 6-ти ноември трябва за пореден път да покажем, че сме най-добрите с номер 17 в бюлетината за най-достойният тандем - Цецка Цачева и Пламен Манушев“, категоричен бе Цветанов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3724 |29.10.2016 Кметът на Чепеларе Славка Чакърова (Реформаторски блок) заяви подкрепата си за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев . 2| 4298 |29.10.2016 Корнелия Нинова: Кога Цачева е искрена - когато съсипа професионалното образование или когато го посочва за приоритет? . 0| 3506 |29.10.2016 Владислав Николов, ГЕРБ-Плевен: Цецка Цачева ще работи за образована и единна нация, за стабилна и силна държава с евроатлантически път на развитие

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads