Реклама / Ads
0| 3645 |29.10.2016 Президентски избори 2016

Предприемачи ГЕРБ-София подкрепят кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев

.
В район „Възраждане“ в столицата се проведе работна среща с предприемачи от гр. София. Срещата бе организирана от районната организация на ПП ГЕРБ - „Възраждане“, с подкрепата на кмета на района Савина Савова и областния клубен ръководител на Предприемачи ГЕРБ-София Иван Костов.
 
Присъстващите бяха приветствани от Петър Манолов -председател на ПП ГЕРБ в район „Възраждане“ и Борислав Борисов, организационен секретар и общински съветник. Кметът Савина Савова информира предприемачите за възможностите за бизнес в района, постигнатите резултати и предстоящи проекти за развитие.

Областният клубен ръководител на ПГЕРБ София  Иван Костов  поздрави присъстващите и от председателя на Предприемачи ГЕРБ  – Валя Чилова. Той  запозна  гостите и симпатизантите  с  развитието на структурата на Предприемачи ГЕРБ София, целите, които са поставени пред организацията, както и основните направления на дейността й. 

 Иван Костов подчерта, че структурата на ПГЕРБ-София подкрепя кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Това са хора, които освен множество лични качества притежават безапелационни професионални знания и умения.

 Предприемачите от град София обмениха мнения и дискутираха различни аспекти на политиките на ПП ГЕРБ в подкрепа на бизнеса. Всеобщо бе мнението, че на предстоящите избори кандидатурата на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев най-добре отговаря, както на високите изисквания на президентската институция, така и на нуждата от стабилност, предвидимост и баланс между отделните политически сили и обществото.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3717 |29.10.2016 Цецка Цачева в Чепеларе: Този, които чертае разделителни линии в обществото, не може да бъде обединител на нацията . 0| 3683 |29.10.2016 Цветан Цветанов в Чепеларе: Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България . 0| 3740 |29.10.2016 Кметът на Чепеларе Славка Чакърова (Реформаторски блок) заяви подкрепата си за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads