Реклама / Ads
0| 3205 |30.10.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева в Съединение: Като президент ще продължа да отстоявам върховенството на закона

.
Не трябва да допускаме да настъпи политическа криза, защото потърпевши от това ще бъдат българските граждани. Опонентите ни предизвикват ненужна конфронтация между политическите сили, но за нас на първо място седи националния интерес. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Съединение.
 
Тя обясни, че стабилността на България е важна, за да продължи страната ни да получава средства от европейската солидарност, с които да се развиват всички населени места. „Всички ние искаме да продължи да се обновява инфраструктурата, да се строят спортни зали, да се санират жилища във всички региони на България. За да стане това, трябва да гарантираме добрия синхрон между властите в страната с избора си на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината“, подчерта Цачева.

Като свой приоритети кандидатът на ГЕРБ за президент заяви продължаването на реформата в образованието и в съдебната система. „Обществото ни има нужда от справедливост. Както винаги досега аз ще продължа да отстоявам върховенството на закона. Ще настоявам за справедлив и работещ български съд, без зависимости.  Когато имаме стабилност в държавата, ще постигнем и по-образована и просперираща нация“, обясни Цецка Цачева. По думите й, България трябва да продължи със своята активна и балансирана външна политика, основана на националния интерес.

Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви, че подкрепата на хората е много важна, за да знаят управляващите, че са на правилния път. „С Цецка Цачева няма да ви подведем. Няма да предадем България. Ще бъдем ваши приятели и съмишленици. За нас българския национален идеал е над всичко. Да покажем, че сме единни“, призова жителите на Съединение вицеадмирал Манушев.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3172 |30.10.2016 Цветан Цветанов в Съединение: Опонентите ни обещават невъзможното и показват, че не знаят какви са правомощията на президента . 0| 3456 |30.10.2016 ЖГЕРБ - област Кюстендил: Подкрепяме Цецка Цачева за първата жена президент на България . 0| 3470 |30.10.2016 Цецка Цачева в Стамболийски: Номер 17 в бюлетината ще гарантира стабилността на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads