Реклама / Ads
0| 3391 |31.10.2016 Президентски избори 2016

Даниела Савеклиева: С избора на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ ще продължим развитието на страната

.
Предстоят ни изключително важни избори. Избори, на които трябва ясно да заявим, че България иска да запази евроатлантическата си ориентация, да продължи развитието си.
 

Това може да бъде постигнато единствено и само с избора на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и Пламен Манушев. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева на среща с избиратели в село Крупник, община Симитли.

На срещата присъстваха още кметът на общината Апостол Апостолов и общинският ръководител на ГЕРБ Лиляна Айкова.

 

„Цецка Цачева е най-подготвеният човек за президент. Като председател на Народното събрание, тя доказа, че може да бъде обединител, диалогично, но и с решителност да отстоява позиции, да бъде балансирана”, каза Даниела Савеклиева. Тя подчерта, че единствено кандидат-президентската двойка на ГЕРБ в тази кампания предлага ясна визия за работата на президентската институция и отправя ясни послания към хората. „Опонентите ни си служат с манипулации и популизъм. Едно говорят, а вършат друго. Използват страховете на хората и правят внушения, че границата ни не е добре охраняване, а в същото време евродепутатите от БСП и ДПС са единствените български пратеници в Брюксел, които са подкрепили резолюция на Европейския парламент за насърчаване на миграцията”, каза още Савеклиева. Тя подчерта, че единствено кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев говорят откровено с българските граждани, всеки ден се срещат с тях очи в очи, за да чуят техните проблеми.

 

Кметът на Симитли Апостол Апостолов призови жителите на Крупник да гласуват на 6-и ноември с №17 в бюлетината, защото това е най-правилният избор. „От 13 години съм кмет и ви уверявам, че единствено по време на управлението на ГЕРБ е имало такъв синхрон между местната и държавната власт. Гласът на общините се чува, европейските средства достигат до малки и големи населени места. За да продължи добрата работа между държавата и общините, за да продължи стабилното развитие на Крупник, на община Симитли, на България, единственият избор за президент и вицепрезидент са Цецка Цачева и Пламен Манушев”, заяви Апостол Апостолов. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3253 |31.10.2016 Жителите на Осмар подкрепиха кандидат-президентската двойка на ГЕРБ . 0| 3326 |31.10.2016 Жителите на Войвода подкрепиха кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цачева-Манушев . 0| 3390 |30.10.2016 Даниела Савеклиева в Краище: Трябва да запазим стабилността и да подкрепим кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads