Реклама / Ads
0| 3641 |01.11.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Симитли: Президентските избори ще гарантират стабилността на България

.
За да бъде успешен един кмет, той трябва да може да разчита на силна държавна власт, на стабилно правителство. Стабилността на държавата в момента преминава през президентските избори. Затова е важно да изберем номер 17 в бюлетината за президентската двойка на ГЕРБ – Цецка Цачева и Пламен Манушев. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с жители на Симитли.
 

Той подчерта, че без европейската солидарност много от нещата, които са се случили в Симитли, е нямало да бъдат възможни. Като пример Цветанов даде новата спортна зала,  закритият басейн за децата, новоасфалтираните улици в града.

 

Цветан Цветанов подчерта, че постигнатото развитие на Симитли е факт, благодарение на устойчивото управление на правителството на Бойко Борисов, което гарантира отворени европейски фондове. „Нека си припомним 2014 г., когато България боксуваше и еврофондовете бяха блокирани. Сега, когато отново управлява ГЕРБ, строителството на магистрала „Струма“ отново е факт и то ще продължи, за да стигат хората на Симитли по-бързо и до София, и до Солун“, обясни той.

 

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ коментира, че е изключително важно всеки да направи разумен избор на предстоящия вот за президент и вицепрезидент. „За да продължат да се развиват всички региони в страната, гласувайте с номер 17 в бюлетината“, призова присъстващите Цветан Цветанов. 

 

Кандидатът за вицепрезидент на ГЕРБ вицеадмирал Пламен Манушев поздрави жителите на Симитли за Деня на народните будители. „Заедно с 24-и май, днешният ден е сред най-българските празници, които имаме само ние, българите. Нека почетем днес хората, които са направили така, че да бъде българският народ свободен и горд през десетилетията“, каза Пламен Манушев.

 

Вицеадмирал Манушев подчерта, че предстоящите президентски избори са изключително важни за бъдещето на страната ни. „Като председател на Народното събрание Цецка Цачева доказа, че умее да балансира, да постига консенсус и в най-сложните политически ситуации“, каза Манушев. Той подчерта, че за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ е най-важно върховенството на закона и връщането у българина на чувството за справедливост. Вицеадмирал Манушев заяви, че акцент в работата им с Цачева като президент и вицепрезидент ще бъде балансираната външна политика, за да остане България фактор на стабилност в съвременната сложна геополитическа обстановка.

 

„Заедно с Цецка Цачева ще съдействаме за развитието на образователната система, за да имаме образована и напредничава нация. Само така можем да останем в европейското семейство, където винаги е било и ще бъде мястото на България“, подчерта вицеадмирал Пламен Манушев.

 

На срещата присъстваха евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народните представители от ГЕРБ от Благоевградска област – Йордан Андонов, Георги Андонов, кметът на Симитли Апостол Апостолов и общинският ръководител на ГЕРБ в Симитли – Лиляна Айкова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3529 |01.11.2016 Пламен Манушев, Цветан Цветанов, Андрей Новаков и депутати от ГЕРБ се срещнаха с десетки жители на Симитли . 0| 3504 |31.10.2016 Цветан Цветанов в Септември: Гласувайте за Цецка Цачева и Пламен Манушев, за да продължи България да се движи по пътя на стабилността . 0| 3316 |31.10.2016 Радев: Изборите не са състезание, а битка за доверието на хората и доброто на България

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads