Реклама / Ads
0| 3304 |01.11.2016 Президентски избори 2016

Цачева в Белица: Осъждам вандалския акт, с който е осквернена Куршум джамия в Карлово

.
Ние от ГЕРБ винаги сме били толерантни и отговорни към хората, затова кампанията ни е лице в лице с българските граждани. За нас е важен всеки един от вас, без значение какво име носи, каква религия изповядва, от какъв етнос е. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Белица.
 

Тя подчерта, че за нея е важно единението на нацията. „Вицеадмирал Пламен Манушев и аз получаваме доверието на най-голямата, истинската народна партия, която доказа, че работи в интерес на всички български граждани“, добави Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че предизборните кампании идват и преминават, но в никакъв случай не трябва да се прекрачва добрият тон в отношенията между партиите и хората.

 

„Не бива да използваме езика на омразата. Научих, че в Карлово днес е осквернена в надписи Куршум джамия. Категорично осъждам този вандалски акт. Ние сме един народ, ние сме едно цяло и трябва да бъдем толерантни, винаги и по всяко време“, каза Цецка Цачева. Тя подчерта, че заедно с вицеадмирал Пламен Манушев ще отстояват българските национални интереси. По думите на Цачева като президент и вицепрезидент те ще работят така, че държавните институции да провеждат политики в интерес на гражданите.

 

 „За мен е приоритет образованието, защото искам нашите деца да получат модерно и съвременно образование, да бъдат конкурентноспобни на своите връстници по целия свят“, заяви още Цецка Цачева.

 

Кандидатът на ГЕРБ за президент призова жителите на Белица да гласуват разумно, да бъдат активни и на 6-ти ноември да изберат номер 17 в бюлетината.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 2| 7336 |31.10.2016 Радев предизвиква Цачева на втори тур . 9| 7820 |30.10.2016 Борисов няма да подава оставка, ако Цачева загуби на балотаж . 14| 7779 |28.10.2016 Интригата се заплита: Радев-32,1%, Цачева-31,3% подкрепа на изборите, сочи Галъп

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads