Реклама / Ads
0| 3296 |02.11.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Сандански: От президентските избори зависи дали ще продължи развитието на държавата или ще влезем в политическа криза

.
Президентските избори са изключително важни, защото от техния изход зависи дали ще влезем в нова политическа криза и отново ще се върнем към модела на управление на Орешарски, или ще продължим развитието на държавата. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с представители на бизнеса в град Сандански.
 

Цветанов подчерта, че благодарение на стабилното управление на ГЕРБ и на правителството на Бойко Борисов в момента в страната се изпълняват стратегически инфраструктурни обекти. „Строителството на автомагистрала „Струма“ спря по време на управлението на Пламен Орешарски. Сега този важен за региона и цялата страна обект се строи лот по лот, дава се повече безопасност и сигурност на пътя. Това е и допълнителна възможност за развитието на бизнеса и туризма“, заяви Цветан Цветанов.

 

Според зам.-председателя на ГЕРБ политическите опоненти на партията се заиграват със страховете на хората, което е недопустимо и внася разделителни линии сред обществото. Цветанов бе категоричен, че държавата е направила всичко необходимо, за да гарантира сигурността на границата.

 

„За да продължи сигурността и стабилността, която има в момента в България, на 6-и ноември трябва да заявим своята безапелационна подкрепа за Цецка Цачева и Пламен Манушев с номер 17 в бюлетината“, каза Цветан Цветанов. Той подчерта, че кандидатът за на ГЕРБ за президент Цецка Цачева е доказала като председател на Народното събрание, че може да търси консесус и баланс между всички гледки точки.

На срещата присъстваха евродепутатите от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков, Мария Габриел, Андрей Ковачев, областният координатор на ГЕРБ в Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, народните представители Йордан Андонов, Красимир Велчев и кметът на община Сандански Кирил Котев.

 

Кандидатът за президент на ГЕРБ Цецка Цачева, председателят на Националния предизборен щаб и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, евродепутатите, народните представители и кметът на Сандански се разходиха в центъра на града и разговаряха с десетки жители, които заявиха своята подкрепа за кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3590 |01.11.2016 Цветан Цветанов в Белица: ГЕРБ е единствената алтернатива в смесените региони, защото не противопоставяме хората . 1| 3697 |01.11.2016 Цецка Цачева, Пламен Манушев и Цветан Цветанов ще посетят област Благоевград на 2 ноември . 0| 3363 |01.11.2016 Цветанов в Разлог: Опонентите ни обещават невъзможни неща, защото знаят, че никога няма да ги изберат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads