Реклама / Ads
0| 3488 |02.11.2016 Президентски избори 2016

Цецка Цачева ще дари книги в подкрепа на инициативата на МГЕРБ-Петрич по повод Деня на народните будители

.
Държавата е просперираща тогава, когато хората имат по-високи доходи и по-висок стандарт на живот. Страната ни ще продължи да се развива, ако България запази стабилността и сигурността, която има в момента. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева на среща с представители на бизнеса, културните институции и учебните заведения в Петрич.
 
Цецка Цачева обяви, че ще дари книги, за да подкрепи родолюбивата и патриотична инициатива на Младежи ГЕРБ-Петрич „Да дарим книга”, обявена по повод  Деня на народните будители.

Цачева подчерта, че президентът  трябва да олицетворява единството на нацията.  „Историята ни показва, че сме били силна и уважавана държава, когато сме били единни. С вицеадмирал Пламен Манушев винаги сме били близо до хората, такива ще бъдем и като президентска двойка. Ако получим доверието ви на 6-ти ноември, ще ви го връщаме всеки ден от 5-годишния  ни мандат като президент и вицепрезидент на България“, заяви още Цецка Цачева.

            Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев заяви категорично, че ГЕРБ предлага най-подготвения човек за поста президент. „Цецка Цачева има целия опит да заема поста държавен глава. Тя ще обединява нацията в името на националните идеали. Заедно с нея ще запазим европейския път на развитие, за да останем в семейството на европейските държави и ще продължим да вървим редом до тях, както е мечтаел Апостола на свободата Васил Левски”, каза вицеадмирал Пламен Манушев.

Кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и Пламен Манушев положиха цветя на паметника на капитан Никола Парапанов – освободител на Петрич, по повод 104-годишнината от освобождението на града.

 

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 7555 |20.06.2022 Политологът Тончо Краевски: Провал на ПП ще върне електорат на ”Демократична България” . 1| 2800 |05.10.2021 Красен Станчев: Ще има политически последици за партии от ”Досиетата Пандора” . 0| 7432 |08.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне със служители на предприятие в София . 0| 7673 |08.11.2016 Владимир Тошев, ГЕРБ - Видин: Не можем да позволим езика на омразата да бъде водещ там, където трябва да говорим за политики

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads