Реклама / Ads
0| 3401 |02.11.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Бобов дол: Народът трябва да се противопостави на разделението, което предизвикват нашите опоненти

.
„Когато миньорите от рудник „Бабино“ на мини „Бобов дол“ протестираха под земята, ние бяхме единствените, които не се възползваха от ситуацията, за да извлечем политически дивиденти. Други политически партии не се посвениха да го направят“, заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Бобов дол.
 

Цветанов заяви, че е много важно всеки български гражданин да бъде много разумен, когато гласува на 6-ти ноември. „Да не се поддаваме на популизма, който използват нашите опоненти и да не забравяме наследството, което оставиха те. Не трябва да се забравя аферата „Костинброд“ и правителството на Орешарски, което остави държавата с огромен дефицит. Днес всеки един от нас носи отговорност за бъдещето на България. Българските граждани трябва да си направят равносметката кое правителство работи за стабилност на държавата и коя партия може да носи отговорност. Нека да заложим на това управление, което може да гарантира стабилността на България. Нека да изберем президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев заради качествата, които притежават“, призова присъстващите Цветан Цветанов.

 

Според зам.-председателя на ГЕРБ България се нуждае от президент, който да може да обединява. „Българският народ трябва да се противопостави на разделението, което предизвикват нашите опоненти. Трябва да подкрепим достойните хора и професионалисти Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Цецка Цачева доказа, че може да обединява дори различните мнения с работата си като председател на Народното събрание. Вицеадмирал Манушев е дал 40 години от живота си за българската армия. Той е истински патриот. Ще ви отнеме точно 17 секунди да зачеркнете номер 17 в бюлетината на 6-ти ноември, за да може Цецка Цачева да започне своя управленски мандат като президент на България през 2017 година“, добави Цветан Цветанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3808 |02.11.2016 Д-р Болтаджиев: Надзорният съвет на НЗОК трябва да е без заплати . 1| 5184 |18.10.2016 Скандал в НС заради изказване на Цветан Цветанов . 0| 3692 |17.10.2016 Миньорите от Бобов дол се връщат на работа

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads