Реклама / Ads
0| 3018 |03.11.2016 Президентски избори 2016

Ген. Стефан Стефанов дари над 100 тома на читалищата в „Младост”

.
Кандидатът за кмет на район „Младост” ген. Стефан Стефанов съвместно със Съюза на българските писатели и издателство „Захарий Стоянов”, направи дарение от над 100 тома на четирите читалища в района - „Бъднина”, „Джон Атанасов”, „Васил Левски” и „Младост – 1971”.
 

Той бе гост на литературна вечер на националния литературен салон „Старинният файтон", която се състоя в читалище „Младост – 1971". Свои стихове рецитираха поетите Матей Шопкин, Анибал Радичев, Стоянка Боянова и Трендафил Василев. Матей Шопкин се обърна съм Стефан Стефанов с думите „Генерале, приемете най-добри пожелания от един ефрейтор. Желая Ви успех на изборите в неделя!"

 

Директорът на вестник „Моята вяра" Лъчезар Еленков представи новия брой, посветен на 130-та годишнина от рождението и 100 години от гибелта на Димчо Дебелянов. Еленков поздрави кандидата за кмет на „Младост" със стихотворението на Дебелянов „Светла вяра".

 

„Трогнахте ме. Благодаря Ви за подкрепата!" - с тези думи ген. Стефанов се обърна към участниците и гостите на литературната вечер. „В предизборната борба много се говори за бетон, улици и строежи, но малко за култура и духовните потребности на хората, които живеят в „Младост". Днес тук трябваше да бъдат всички, които се борят за доверието на избирателите, защото районният кмет трябва да работи в тясна връзка с творците и интелектуалците в „Младост", да черпи идеи от тях, да се вслушва в мненията и препоръките им. Те да бъдат негов морален коректив, защото където няма духовност, няма и просперитет", заяви Стефан Стефанов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4241 |01.11.2016 Вандали унищожиха 63 хоругви на кандидата за кмет на ”Младост” ген. Стефан Стефанов . 2| 5739 |25.10.2016 А. Стефанов за Фрог: Борисов извади Плевнелиев от равновесие . 11| 9940 |16.10.2016 Стефан Данаилов: Сегашният президент тръгна да бие шамари на руснаците

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads