Реклама / Ads
0| 3165 |03.11.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Брезник: Хората не трябва да забравят, че 2013 и 2014 бяха загубени години за България

.
Президентските избори са изключително важни за политическата стабилност в страната – от тях зависи дали ще продължим напред, или ще се върнем назад в развитието си. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов в Брезник, по време на изложбата „Късче от старо Граово“.
 
Той обясни, че много от опонентите на ГЕРБ са заложили на популизъм и на внушения в тази кампания. „Те искат да разделят нацията. Политическите ни опоненти объркаха изборите и говориха повече за местни или за парламентарни, но не и за президентски избори“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ призова хората да не забравят никога 2013 година. „ГЕРБ спечели парламентарните избори, но всички се бяха обединили срещу нас, за да ни унищожат. Тогава оставихме държавата с 0, 46 % дефицит и с отворени европейски програми, за да завършим стария програмен финансов период. По време на „експеримента Орешарски“ европейските фондове бяха блокирани. ЕК отказа да подпише споразумението с България за новия финансов програмен период. Това споразумение беше връщано два пъти и бе подписано едва в края на 2014 година по време на служебния кабинет. 2013 и 2014 година са нулеви за страната ни. Не трябва да забравяме тези 3, 7 милиарда, които изхарчихме заради фалита на КТБ, 2 милиарда и 300 хиляди лева за „Мариците“ и за АЕЦ „Белене“. Това са пари на българския данъкоплатец“, подчерта Цветан Цветанов.

Цветанов обясни, че правителството на Бойко Борисов е успяло да стабилизира страната и днес държавата отделя повече средства за всички секторни политики. „Ако правителството на Бойко Борисов остане стабилно, ще заделя по 1 милиард лева на година, за да достигне Националната програма за енергийна ефективност до хората в цялата страна, за да се подобри средата им на живот и да плащат по-малко сметки. Правителството на база добрата приходност дава два пъти в годината отпуска добавки за пенсионерите с най-ниски пенсии. Правим го без да задължаваме поколенията след нас“, заяви той.
Председателят на Националния предизборен щаб коментира и обвиненията, че асфалт не се яде. „С добрата инфраструктура идват инвестиции, туризмът се развива. Разговаряхме с хората в цялата страна, навсякъде в по-малките населени места искат от нас да им оправим пътя. Да не забравяме, че АМ „Струма“ бе спряна дотам, докъдето бе оставена от първия кабинет на Бойко Борисов. Ето затова трябва да спечелим президентските избори, за да дадем допълнителна стабилност за добрите политики в интерес на всички български граждани“, категоричен бе Цветан Цветанов.
От своя страна, вицеадмирал Пламен Манушев призова присъстващите да направят правилния избор и да изберат Цецка Цачева за първата жена президент на България с номер 17 в бюлетината. „Ние няма да ви подведем и няма да предадем България“, категоричен бе кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент.
 
Кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент вицеадмирал Пламен Манушев, председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов, кметът на Перник и областен координатор на ГЕРБ Вяра Церовска, народният представител Ирена Соколова и представители на ГЕРБ в област Перник посетиха храм "Света Петка" в Брезник, за да се помолят за здраве и просперитет на целия български народ. ПП ГЕРБ е дарила на тази църква шест резбовани стола.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3022 |03.11.2016 Ген. Стефан Стефанов дари над 100 тома на читалищата в „Младост” . 0| 3892 |02.11.2016 Нинова: Борисов не може да стъпи на малкия пръст на Стефан Данаилов . 0| 3973 |02.11.2016 Милка Христова: Кметът на „Младост” трябва да има „желязо в гръбнака”. Ген. Стефанов го има.

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads