Реклама / Ads
0| 3430 |03.11.2016 Президентски избори 2016

Жители на село Пчелище: ГЕРБ са единствените, които дойдоха, за да отговорят на нашите въпроси

.
Вие сте единствените, които дойдохте да се срещнете с нас в тази предизборна кампания и да отговорите на нашите въпроси. Това казаха хората във великотърновското село Пчелище по време на разговора си с кмета на Велико Търново Даниел Панов и народния представител от ГЕРБ Евгени Стоев.
 

Заедно с тях в населеното място бяха председателят на Великотърновския общински съвет Венцислав Спирдонов и съветници от групата на ГЕРБ в местния парламент. От проблемите на селото до световната политика бяха темите, по които жителите на Пчелище разговаряха с представителите на управляващата партия.

 

„Аз ви призовавам да гласувате за Цецка Цачева, защото тя е политик с опит, тя е обединяваща личност, професионалист и човек, който може да гарантира стабилността и сигурността на страната ни”, каза Даниел Панов на присъстващите. Той заяви, че в момента държавата се нуждае най-вече от политическа стабилност, за да продължи успешното усвояване на средства по европейски програми, за да има диалог между президент, правителство и местна власт, за да се решават проблемите на хората.

 

„Преди една година вие избрахте Даниел Панов за кмет на Велико Търново, а мен за кмет на Пчелище. Ако в неделя искате да препотвърдите това, гласувайте за Цецка Цачева. Това ще означава, че ние сме оправдали вашето доверие. Гласувайки с номер 17 в бюлетината, вие отново избирате нас”, каза кметът на селото Гица Лазарова.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3542 |01.11.2016 Пламен Манушев, Цветан Цветанов, Андрей Новаков и депутати от ГЕРБ се срещнаха с десетки жители на Симитли . 0| 3254 |31.10.2016 Жителите на Осмар подкрепиха кандидат-президентската двойка на ГЕРБ . 0| 3327 |31.10.2016 Жителите на Войвода подкрепиха кандидат-президентската двойка на ПП ГЕРБ Цачева-Манушев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads