Реклама / Ads
0| 3354 |03.11.2016 Президентски избори 2016

Цветанов: БСП и ДПС искат отново да се върнат на власт с президентската институция

.
Ррадомир
Не забравяйте как дойде Орешарски на власт през 2013 година – с манипулацията „Костинброд“. БСП и ДПС искат отново да се върнат на власт като започнат от президентската институция. Не трябва да го позволяваме. Това каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов пред жители на Радомир.
 
„Днес повече от всякога трябва да покажем, че желаем стабилността в България да продължи и да изберем номер 17 в бюлетината. Трябва да постигнем убедителна победа в неделя и да изберем за президент и вицепрезидент на България Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев. Те са истински достойни хора“, заяви Цветанов.

Зам.-председателят на ГЕРБ обясни, че Цецка Цачева е безупречен юрист и първата жена председател на парламента. „Михаил Миков, който ръководеше Народното събрание през 2013-2014 година, не можеше да събере кворум и да проведе парламентарно заседание. Цецка Цачева се справя безупречно с осем парламентарни групи в парламента. Тя винаги се вслуша в различното мнение и постига необходимия диалог. Вицеадмирал Манушев е работил само и единствено за България, той е истински патриот. Посетихме заедно над 200 населени места и се срещнахме лице в лице със стотици български граждани. Цачева и Манушев няма да предадат България и ще представят достойно страната ни пред света“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Цветанов посочи, че кметът на Радомир Пламен Алексиев ръководи достойно общината. „За да може да решава поставените от хората проблеми, кметът трябва да може да разчита на помощта на европейските програми. Те могат да бъдат усвоявани, когато има стабилно правителство, като днешното. Пламен Алексиев знае как работеше през 2013-2014 г. – нямаше нито проекти, нито целева помощ, нямаше на кого да се оплаче“, каза председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ.
Цветан Цветанов изтъкна, че Националната програма за енергийна ефективност трябва да бъде продължена, за да бъдат санирани първите 14 блока в Радомир. „Премиерът Бойко Борисов пое ангажимент да отделя от бюджета годишно по 1 милиард лева за продължаването на безвъзмездното саниране на жилищата на хората. Това е факт, благодарение на по-добрата събираемост, средствата се отпускат без да задлъжняваме децата ни да плащат това, което разходваме“, подчерта още той.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3567 |23.10.2016 Цветанов: Цачева и Манушев ще бъдат истински обединители на нацията . 0| 3262 |15.10.2016 Цветанов: На държавата е нужна стабилност, за да можем да гарантираме инвестициите в образованието . 0| 3526 |14.10.2016 Цветанов: Всички кметове признават, че Програмата за енергийна ефективност работи

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads