Реклама / Ads
0| 3540 |03.11.2016 Президентски избори 2016

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне с национално представителни организации на и за хората с увреждания в България

.
Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне с национално представителни организации на и за хора с увреждания, членуващи в Националния съвет за интеграция на хората с увреждания при Министерски съвет на 04-ти ноември 2016 г. /петък/. Срещата ще се състои в град София. Събитието ще се проведе от 12:00 часа на адрес: ул. „Г.С. Раковски“ 112, етаж 1.
 

В Национално представителните организации на и за хора с увреждания членуват 196 000 хора с функционален дефицит. Националното представителство дава право на тези организации, като членове на Националния съвет за интеграция на хората с увреждания при Министерския съвет да изразяват мнението на повече от 860 000 хора с увреждания и техни представители, които са пълноправни гласоподаватели.

Цецка Цачева ще се срещне с представители на сектор „Образование“ в град София

Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще проведе среща с учители и директори от детски градини и училища, училищни психолози, синдикални и работодателски организации в сферата на предучилищното и училищното образование и неправителствени организации на 4-ти ноември 2016 г. /петък/ от 15:00 часа. Мероприятието ще се проведе в град София, зала 7 на НДК.
Темата на срещата е: „Качественото предучилищно и училищно образование – гаранция за успешна професионална кариера и перспективи за личностно развитие на младите хора в България“.

На събитието ще присъстват кметът на София и зам.-председател на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, председателят на Комисията по образование и наука в 43-тото Народно събрание Милена Дамянова, народни представители и общински съветници.
Преди срещата с представители на образователния сектор Цецка Цачева и Йорданка Фандъкова ще разговарят с жители на София по време на открита приемна на ПП ГЕРБ, разположена пред Националния дворец на културата (НДК). Мероприятието ще се състои в 14:00 часа.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3377 |03.11.2016 Цветанов: БСП и ДПС искат отново да се върнат на власт с президентската институция . 0| 3236 |03.11.2016 ПП ГЕРБ ще закрие официално предизборната си кампания за президент и вицепрезидент на Република България на 4-ти ноември в Пловдив . 0| 3463 |03.11.2016 Цецка Цачева в Радомир: БСП лъжеха, че ще взимаме жилищата на хората, но ГЕРБ доказа, че работи в интерес на българските граждани

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads