Реклама / Ads
0| 3317 |03.11.2016 Президентски избори 2016

Цачева: България е пример за това как трябва да се охранява външната граница на Европа

.
Радомир
Това, което е направено от ГЕРБ и от двете правителства на Бойко Борисов, е в пъти повече от постигнатото от останалите политически партии. Искаме да продължим да развиваме страната– за всички хора на България, дори за тези, които досега не са ни подкрепяли. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жители на Радомир.
 
По думите й, построеното от ГЕРБ и Бойко Борисов е за всички български граждани. „За да можем да продължим напред в развитието си, трябва да постигнем победа на 6-ти ноември с номер 17 в бюлетината. Политическите ни опоненти целят дестабилизиране на държавата. Трябва да удържим стабилността, която бе трудно постигната след предсрочните избори и двете служебни правителства. Само когато има политическа стабилност местните власти могат да работят в синхрон с централното управление, за да се случват добрите политики  - така, както видях, че това се случва тук, в Радомир“, обясни Цачева.
Кандидатът на ГЕРБ за президент посочи, че благосъстоянието на българските граждани се подобрява. „Искам да видя младите хора образовани. Убедена съм, че само чрез образование ще преодолеем проблемите с безработицата. Искаме младите хора да са не само знаещи, но и да имат професионална квалификация. Важно е бюджетът да бъде стабилен, да разходваме толкова средства от бюджета, колкото сме изкарали. Ние не желаем да оставим задлъжняла държава на бъдещите поколения българи“, каза Цецка Цачева.

Цачева подчерта, че стабилността във вътрешнополитически план е много важна и за образа на държавата ни пред Европа и света. „Ние сме уважавани от съседите ни, в регион, изпълнен с предизвикателства. България е уважавана от своите партньори в Европа. Имаме приятели и съюзници в лицето на ЕС и НАТО. Днес България е редом до другите европейски народи. От нас се очаква да продължим безалтернативната посока за развитие на страната на“, обясни тя.
Според кандидата на ГЕРБ за президент  България ползва европейската солидарност, не само чрез европейските фондове, но и тогава, когато има нужда от подкрепа за охрана на външната европейска граница на ЕС. „Силната позиция на българското правителство за това, че мигрантският поток е общоевропейски проблем, бе чута ясно и категорично в Европа. България е пример за това как трябва да се охранява външната граница на Европа и това се признава от другите държави-членки на ЕС“, категорична бе Цецка Цачева.

„Обикаляме страната 25 дни, навсякъде хората ни заявяват своята подкрепа. Затова съм убеден, че България ще има своята първа жена президент – Цецка Цачева“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев.  Той подчерта, че България е силна, когато е единна. „Днес се нуждаем от обединение след 27 години лутане. Целият народ трябва да застане зад европейското развитие на България. Когато има стабилна държавна власт, парите достигат дори и до най-малките населени места. При политическа криза, развитието спира“, каза още вицеадмирал Манушев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3525 |03.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне с национално представителни организации на и за хората с увреждания в България . 0| 3218 |03.11.2016 ПП ГЕРБ ще закрие официално предизборната си кампания за президент и вицепрезидент на Република България на 4-ти ноември в Пловдив . 0| 3506 |03.11.2016 ГЕРБ - Горна Оряховица: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират, че България ще продължи да се движи напред

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads