Реклама / Ads
0| 3451 |03.11.2016 Президентски избори 2016

Народните представители от ГЕРБ участваха в откриването на нова спортна площадка и тенис корт в Николово

.
Народните представители от ГЕРБ в 19-и МИР – Русе Пламен Нунев, Светлана Ангелова и Свилен Иванов участваха днес в церемония по откриване на нова многофункционална спортна площадка за стрийт фитнес и тенис корт в село Николово /Община Русе/.
 

Събитието се състоя в двора на основно училище „Св. Св. Кирил и Методий“, като бе уважено от зам. – кмета на Община Русе Наталия Кръстева, кмета на Николово Марийка Генова и нейни колеги от съседни кметства.

 

Николово заслужава тази придобивка. Тя се случва благодарение на чудесния кмет Марийка Генова, която е достатъчно активна , за да усвоява повече средства за такива проекти,  каза г-н Нунев. Той изрази подкрепата за общинската администрация и екипа на кмета Пламен Стоилов, които съдействат селата да се развиват постоянно.

 

Депутатът призова жителите да дават предложенията, за да се реализират повече подобни обекти в региона. Всяка година във всяко населено място ще има подобни съоръжения, подчерта Пламен Нунев.

 

„Искам да благодаря на кмета на Община Русе Пламен Стоилов, който преди повече от година взе решение и насочи по специална програма средства към малките населени места. Ние трудно можем да привлечем средства по европейски проекти, а тази помощ е важна“, каза кметът Марийка Генова. Идеята за проекта дойде от млади хора, които имат нужда от съоръженията, припомни тя. Така дворът на училището се изпълва с живот и са създадени предпоставки за всички да спортуват активно.

 

С допълнително финансиране от спомоществователи като „Дунарит“ АД, „Астон сервиз“, „Булмаркет“, „Пацони“, „Скални материали“ и др. е възстановено осветлението в двора и са извършени допълнителни дейности.

 

След официалното откриване се проведоха демонстрации по стрийт фитнес и тенис с участието на местни младежи и деца.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3506 |02.11.2016 Цецка Цачева ще дари книги в подкрепа на инициативата на МГЕРБ-Петрич по повод Деня на народните будители . 0| 3355 |01.11.2016 Народният представител от ГЕРБ Павел Христов почете Деня на народните будители във Варна . 0| 3572 |27.10.2016 Депутатът от ГЕРБ Ирена Соколова се срещна с представители на хората с увреждания

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads