Реклама / Ads
0| 3468 |04.11.2016 Президентски избори 2016

Ген. Радев пред над 500 жители на Сливен: Чрез подставената си партия Ердоган подкрепи Цачева.

.
Сливен
„Като президент няма да се меся във вътрешната политика на други държави, но и няма да позволя чужди държави да се месят в нашата. Ердоган направи своя избор с подставената си партия на Местан и застана зад Цецка Цачева“. Това заяви кандидатът за президент, издигнат от инициативен комитет и подкрепен от БСП, ген. Радев пред над 500 граждани на площада в Сливен.
 
„Това ли е цената на бързата екстрадиция на турски граждани без съд и защита на техните права по най-бързия начин за Турция? Това ли е цената Ердоган да има огромно сърце, което да събира и Кърджали, и Варна, и Тракия и българските управници да не реагират по никакъв начин?“, попита генералът и пое ангажимент като президент в такива моменти да не мълчи и да реагира своевременно.

„Нека на 6-ти номеври заедно кажем „Не“ на апатията и „Не“ на страха. Нека всеки българин гласува по съвест, мислейки за промяната, от която имаме нужда всички и за бъдещето на България“, призова ген. Радев. Той обясни, че тогава ще се материализира моралната победа за него и Илияна Йотова. „Ние сме моралните победители, защото водим открита, честна кампания и не се включихме в компроматната война. Тя е за слабите, които усещат че губят“, категоричен бе той.

Ген. Радев заяви, че неговата амбиция е българите да излезем от това примирение, в което се намираме в момента, че за нас е отредено последното място в ЕС за всичко. „Нека излезем от тази летаргия и да си поставим високи и амбициозни цели. Ние можем и трябва да заемем достойно място сред европейските държави“, подчерта кандидатът за президент. Той обясни, че имаме потенциала да го направим и за да успеем ни трябват: работеща икономика, образование, повишаване на качеството и стандарта на живот на българския живот. По думите му, за да се случи всичко това, ни трябва една добра среда на сигурност, достойнство да спрем да пълзим и заедно да полетим към тази цел и да запазим духовността си, която да ни сплотява.

Председателят на инициативния комитет в Сливен Ген. Кольо Милев каза пред събралите се: „Ген. Радев е кандидатът, който ще донесе промяната и смяна на статуквото. За да може той да постигне това, трябва на 6-ти ноемви да дадем своя глас за кандидат-президентската двойка ген. Радев-Йотова“.

По-рано през деня генералът посети и Стралджа, област Ямбол, където се срещна със стотици граждани. Те заявиха убеждението си да подкрепят ген. Радев с номер 13 на предстоящите президентски ибзори.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3893 |03.11.2016 Евродепутатът Емил Радев (ГЕРБ/ЕНП) се срещна с българската общност в Ташкент . 0| 3382 |03.11.2016 Ген. Радев в Болярово: На всички българи трябва да се гарантират еднакви права, независимо къде живеят . 0| 3421 |03.11.2016 Жители на село Пчелище: ГЕРБ са единствените, които дойдоха, за да отговорят на нашите въпроси

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads