Реклама / Ads
0| 3502 |04.11.2016 Президентски избори 2016

Цветанов в Раковски: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират европейското развитие на България и стабилността на държавата

.
Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов проведе среща с представители на бизнеса и жители на община Раковски. На разговора присъстваха кметът на Раковски Павел Гуджеров и общински съветници на ГЕРБ. По време на срещата бе обсъдено довършването на детското крило на болницата в Раковски, което се изгражда с помощта на правителството на Бойко Борисов. „Уверен съм, че през 2017 година ще бъдат отпуснати още 100 000 лева, необходими за довършването на отделението“, заяви Цветанов.
 

По време на събитието бе изтъкната подкрепата на католическата общност в България и в частност на най-голямата католическа общност, намираща се в община Раковски. „Стабилната държавна власт е изключително важна за местното управление, защото е необходимо да продължи реализирането на европейски проекти и насърчаването на бизнеса чрез реални политики във всички населени  места в България“, обясни Цветан Цветанов.
Общото мнението, заявено от присъстващите, бе, че предишните управляващи на общината от БСП не са полагали никакви грижи за развитието на Раковски. По думите им, благодарение на доброто местно управление в лицето на кметовете от ГЕРБ днес Раковски просперира.  Хората обясниха, че са се съживили много сектори в общината, включително културата и бизнеса.

Пред жителите на Раковски зам.-председателят на ГЕРБ посочи, че президентската двойка на ГЕРБ залага изключително много на взаимодействието между образованието и бизнеса. По думите на Цветанов младите хора да отговорят на нуждите на работодателите от квалифицирана работна ръка. „Приоритет на Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев е насърчаването на реформата в образованието. Довършването на реформата в  съдебната система ще осигури справедливостта, необходима за инвестиции в страната ни. Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират европейското развитие на България и стабилността на държавата ни. Изборът в неделя, който ще направи всеки български гражданин, е голяма отговорност, защото този избор ще определи бъдещето на България и на следващите поколения. С номер 17 в бюлетината заедно ще се противопоставим на популизма и ще попречим на опонентите ни да дестабилизират държава“, категоричен бе Цветан Цветанов.

Кметът на Раковски Павел Гуджеров обясни, че президентът трябва да работи с държавните институции и с всички политически партии, но да бъде коректив на политиките, които не са в интерес на гражданите. „Цецка Цачева е най-подготвеният човек за президент. Тя е юрист с дългогодишен опит. Като председател на 43-тото Народно събрание Цецка Цачева се доказа като добър държавник и политик. Убеден съм, че тя ще бъде истински обединител на нацията и ще помага за развитието и на община Раковски“, подчерта кметът.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3489 |04.11.2016 Ген. Радев пред над 500 жители на Сливен: Чрез подставената си партия Ердоган подкрепи Цачева. . 0| 3500 |03.11.2016 Цецка Цачева в Перник: Като президент аз ще бъда гарант за спазването на принципите на демокрацията и на правовата държава . 0| 3376 |03.11.2016 Кандидатпрезидентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев откриха спортна площадка в Перник

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads