Реклама / Ads
0| 3762 |04.11.2016 Президентски избори 2016

Илияна Йотова: Румен Радев никога не би подписал бюджет, който обрича българските граждани

.
Убедена съм, че ако президент е Румен Радев, той никога не би подписал бюджет, който обрича българските граждани. Това каза на среща с обществеността в Стрелча Илияна Йотова, кандидат за вицепрезидент, издигнат от Инициативен комитет и подкрепен от БСП.
 
„Бюджетът, който е  подготвен за следващата година, означава България да бъде на едно място, да буксува. Никакъв икономически растеж, никакво социално развитие за хората. Минимална работна заплата увеличена за една година, след това за две години замразена – това означава, че нищо добро не чака българите!”, категорична бе Йотова. Според нея в предложения от ГЕРБ бюджет няма нищо, което да насочва към приоритетите и перспективите на държавата, а е само една счетоводна сметка. В дъното на тази таблица е здравеопазването, посочи Илияна Йотова. ГЕРБ не се надяват на никакво развитие, няма да има пари за нищо, няма да има производство, няма да има нови предприятия и отново ще трябва да разчитаме на заеми. Само че тези заеми по груби сметки са вече 20 милиарда и това е път към дългова спирала, който води към фалита на една страна, предупреди кандидатът за вицепрезидент. „Чух, че министър-председателят е казал, че ако ГЕРБ загуби изборите ще е фатално за държавата. Аз казвам, че ако ГЕРБ спечели тези избори това ще е фатално за всички български граждани”, заяви Илияна Йотова.


Според нея не промяната, а статуквото е фатално за България. На страната ни трябват силни лидери, водачи, хора, които не са зависими и които могат да изведат България от блатото, посочи кандидатът за вицепрепрезидент. Намираме се в изключително тежка ситуация, България е в тази част на Европа, пред която стоят много предизвикателства и сме отговорни пред бъдещите поколения за това, което ще оставим след нас, каза Илияна Йотова. Десетки хиляди километри останах зад нас с Румен Радев, десетки хиляди стиснати ръце и много надежда, това ни прави още по-отговорни да спазим всяко едно обещание, да стоим зад всяка една дума, която дадохме през тези дни, допълни тя. Вярвам във вас,  вие сте на страната на победителите, обърна се към пълната зала в Стрелча кандидатът за вицепрезидент. Кандидатът за вицепрезидент посети и местния исторически музей, където беше посрещната с хляб и сол, пожелания за успех  и фолклорни изпълнения от свои симпатизанти.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3489 |04.11.2016 Ген. Радев пред над 500 жители на Сливен: Чрез подставената си партия Ердоган подкрепи Цачева. . 0| 3946 |03.11.2016 Евродепутатът Емил Радев (ГЕРБ/ЕНП) се срещна с българската общност в Ташкент . 0| 3392 |03.11.2016 Ген. Радев в Болярово: На всички българи трябва да се гарантират еднакви права, независимо къде живеят

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads