Реклама / Ads
0| 7060 |04.11.2016 Президентски избори 2016

Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ: България се нуждае от стабилност, сигурност и условия за успешно развитие

.
Спазвайки водещата линия в цялата предизборна кампания на ПП ГЕРБ за лични срещи с избирателите, предизборният щаб от Плевен в подкрепа на кандидат президентската двойка Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев използва и последния ден от предизборната кампания, за да се срещне очи в очи с хората.
 

 В непосредствени и неформални разговори с плевенчани народният представител Владислав Николов , областният организационен секретар Ралица Добрева, общинският ръководител Любка Костова, общинският организационен секретар Диана Данова и общинският съветник от ГЕРБ Христослав Михайлов  потърсиха подкрепа за Цецка Цачева като кандидат за Президент на България. Младежката структура на партията също активно се включи в това, стигайки с посланията си до своята аудитория.

„ Нека личността и родолюбието ни обединят. Нека Плевен и България бъдат водещи при вземането на решение кого ще подкрепите на изборите в неделя”, призоваха от ГЕРБ – Плевен.  „Ние залагаме на изтъкване на предимствата на нашите кандидати, а не на очернянето на опонентите ни. Защото негативизмът и омразата да деструктивни, унищожителни и опасни. България се нуждае от стабилност, сигурност и условия за успешно развитие. Това ще бъде гарантирано единствено и само от кандидат президентската двойка на ГЕРБ Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев”, каза народният представител Владислав Николов.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 3430 |03.11.2016 Народните представители от ГЕРБ участваха в откриването на нова спортна площадка и тенис корт в Николово . 0| 3522 |03.11.2016 Кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева ще се срещне с национално представителни организации на и за хората с увреждания в България . 0| 4009 |03.11.2016 Павел Христов, депутат от ГЕРБ: С подкрепата на правителството Варна си върна 8,5 млн. лв. за „Аспарухово”

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads