Реклама / Ads
0| 7341 |07.11.2016 Президентски избори 2016

Позиция на Цецка Цачева след резултатите от първия тур

.
Цецка Цачева
До този момент пред българските гласоподаватели имаше няколко възможности за избор. След обявените резултати изборът на втори тур се свежда само до две възможности - това трябва да се разбере много ясно от всеки. Първата води към международна изолация, замразяване на европейски фондове, корупция, партизанщина, бедност и всички беди, които БСП причинява на България всеки път, когато се добере до властта.
 
Втората възможност е България да остане в семейството на развитите европейски държави, да става все по-силна, все по-стабилна и просперираща. Като част от най-голямата дясно-центристка партия в Европейския парламент ние гарантираме, че този път на развитие няма да бъде променен.

Българските избиратели трябва да си дадат сметка, че от тях зависи каква ще бъде тяхната родина и решително да се противопоставят на опита България отново да попадне в плен на тези, които рушат, вместо да съграждат, и разделят, вместо да обединяват.

Нека загърбим тънките сметки и изчисления кой кого ще подкрепи, при какви условия и какво ще иска в замяна. Във всички избори досега  сме печелили с гласовете на активните разумни хора, които вярват в собствените си сили и работят за България.

Този път отново ще бъде така.

Без никакви специални уговорки наши естествени поддръжници са всички противници на тоталитарното комунистическо ляво, което продължава да се преражда в задкулисните олигархични кръгове, дърпащи конците и на настоящия ляв кандидат. Резултатите от първи тур отново доказват, че ГЕРБ е единствената сила, която може да се противопостави успешно в тази битка.

Затова призовавам всички наши съмишленици и партньори в същата тази битка, които са част от демократичното дясно, да ме подкрепят, за да победим заедно.

Помнете, че възможностите са само две: да позволим България да се върне в мрачното минало на идеологическите лъжи и подчинението на чужди интереси или с гласовете си да направим така, че тя да остане там, където е нейното достойно място - сред свободните европейски народи.

Аз ще се боря непоколебимо за независима и просперираща България в обединена Европа!

Заради това, като десен човек, отивам на среща с Изпълнителния съвет на Реформаторския блок днес, в 13:00 часа, в централата на СДС на ул. „Г. С. Раковски“ 134.

Цецка Цачева, кандидат за президент от ПП ГЕРБ
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 9405 |04.11.2016 Мартин Митев, председател на Предизборния щаб на ГЕРБ – Плевен: Нека на 6 ноември ни обедини името Плевен и дадем гласа си за г-жа Цецка Цачева . 0| 4113 |04.11.2016 Цецка Цачева към учителите: Вие сте изключително важни за просперитета на нацията . 0| 4082 |04.11.2016 Цветан Цветанов в Пловдив: България ще има първата жена президент и това ще бъде Цецка Цачева

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
Реклама / Ads