Реклама / Ads
10| 12654 |07.11.2016 ПОЛИТИКА

Ген. Радев: Цачева се опитва да превърне личната си загуба в национална трагедия

.
Цачева се опитва да превърне своята лична загуба в национална трагедия. Факт е, че ГЕРБ загуби големите градове, загуби младите и образованите хора. Използват министри да ме атакуват, а това ще мобилизира хората да ме подкрепят. Даниел Митов се държи като политкомисар, атакувайки ме. Това заяви в предаването „Още от деня” кандидат-президентът ген. Румен Радев.
 

Не работя с партийни централи. Какво си говорят те, не ме интересува. Аз работя с хората. Това обясни генералът по повод желанието на ДПС да го подкрепи.

 

Всички желаем да има промяна. Монополизирането на властта от ГЕРБ не е добре за никого. Трябва да станем част от европейската фамилияу където няма монопол. Образованието и културата са стожери на нашата идентичност, затова ще работя за тях. Образованието искам да произвежда мислещи хора. Нека нашите творци да не живеят зад граница.

 

Почтеността е изчезващо качество. Трябва да се води война, там където държавата абдикира. Най-много усилия ще трябва да се хвърлят за независимостта на съдебната система. Президентът можеда изисква цялата информация от съответните служби за злоупотреби.

 

Убеждават ни, че няма мигрантска криза. Това не е така. Консултативният съвет трябва да се занимава с нея, затова ще го свикам, ако стана президент, обеща генералът.

 

На въпрос какво харесва у президента Плевнелиев, ген. Радев отговори: Той поддържаше IT сектора. Аз ще продължа да го правя. Трябва да има надграждане.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4069 |07.11.2016 Радев и Цачева се канят взаимно на тв дебат . 2| 4269 |07.11.2016 Цачева първа зад граница, Трайков изостава зад Радев . 7| 5121 |07.11.2016 Радев: Не водя никакви пазарлъци, опонентите ми са в паника

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads