Реклама / Ads
1| 3983 |08.11.2016 НОВИНИ

Цецка Цачева плаши със завръщане на Орешарски чрез Радев

.
Цецка Цачева
”Аз съм човек, който помни прехода. Няма друг лидер, освен Бойко Борисов, който да носи така отговорността към държавата. След като хората не ни признават, нека си изберат отново Орешарски и да се върнем към разбитата банкова система, към спрените еврофондове”, каза Цецка Цачева.
 

"Най-естественото нещо бе да отида при реформаторите. За да покажем кои са силите, които изповядват европейските ценности. Днес ще се видя и с Трайчо Трайков. Ще имам среща и с обединените земеделци", заяви още Цачева по Нова тв.

"Изоставаме заради популизма. Едно говорене, което може да си позволи само човек, който знае, че няма да е президент. От щаба ме критикуваха, че съм се затворила само в компетенциите на държавния глава. Но няма как да е друго. Защото няма как да обещая, че пенсията ще стане 300 лева, когато на границата дойде семейство, ще срещне отпор с жива сила", допълни тя.


"Ако е загуба, когато говориш истината, значи сме загубили. Имаше много манипулации. Идваха възрастни хора, които говореха, че ще ги глобят, ще ни спрат пенсиите. Лидерът Нинова говореше, че ще има манипулации, а защо сега не дойде и да каже, че всичко бе перфектно", каза още Цецка Цачева.

Вторият упрек на щаба към нея бил, че води прекалено толерантна кампания, за разлика от останалите. "Има преливане на гласове от ДПС към Радев. Но той не трябва да забравя БСП тръгна с Орешарски и го изостави. И сега е в друга партия", каза още Цачева.

Тя обеща да внесе веднага промени в конституцията и отново ще постави този въпрос. "Изборът на 13-и е на ценности. Нищо друго. За да се оправят пенсиите, трябва да има икономика тук. Нищо друго", допълни тя.

"Заради активните хора влязох в изборите. Исках състезание, получи се битка. Ще я водя заради тях", допълни тя. "В неговата риторика има думи за преразглеждане на членството на НАТО, на ЕС. Ако каузата на живота ти е да модернизираш армията, защо се пенсионираш точно като стартира?", попита Цацева.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 4117 |07.11.2016 Последни данни от ЦИК: По-малко от 4% делят Цачева от ген. Радев . 1| 4092 |07.11.2016 Радев и Цачева се канят взаимно на тв дебат . 2| 4288 |07.11.2016 Цачева първа зад граница, Трайков изостава зад Радев . 0| 3982 |07.11.2016 Орешарски води с 344 гласа пред Цачева в Турция

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads