Реклама / Ads
12| 6350 |08.11.2016 НОВИНИ

Нова заплаха! ГЕРБ-Бургас: Загубим ли, спират всички проекти в града

.
Падне ли правителството, има голяма опасност големите проекти, които се изпълняват в момента в Бургас да спрат. Това алармира областният лидер на ГЕРБ в Бургас Димитър Бойчев.
 

 Днес ръководството на ГЕРБ даде извънреден брифинг пред бургаските медии. На импровизираната пресконференция в шатрата до Часовника присъстваха всички депутати от партията – Димитър Бойчев, Иван Вълков, Семир Абумелих, Диана Йорданова, Румен Желев. Те сигнализираха, че има опасност развитието на Бургас да спре, защото до този момент ГЕРБ е гарантът на процесите, които промениха града, подчертаха депутатите, съобщава "Флагман".

 

 „В момента се изгражда спортната зала, трябва да стартира разширението на ул.“Крайезерна“, която ще изведе трафика за Южното Черноморие извън града, веднага след това идва Северният обход и още редица инфраструктурни проекти. Всички те ще бъдат спрени, ако падне правителството. Знаем, че е така, защото имаме опита от предходното правителство на БСП с министър-председател Пламен Орешарски“, заяви Димитър Бойчев и припомни, че през 2013 година, когато БСП и ДПС управляваха Бургас бе изтикан в ъгъла и държавното и европейско финансиране бе спряно, за да се субсидиран червените общини и тези, управлявани от Движението.

 

 „Всички помним спрените еврофондове, нямаше пари в бюджета, аз и колегите ми минавахме през заграждения, за да стигнем до парламента“, припомни Бойчев. Той подчерта, че ако Цецка Цачева загуби на втори тур, то ГЕРБ ще подаде оставка.

 По думите му основната цел на ген.Румен Радев на предстоящия балотаж ще бъде патриотичния вот. В Бургас това са над 33 хил.гласа. Семир Абумелих смята, че БСП ще си играе със страховете на хората и ще ги плаши, че тук ще се изграждат бежански центрове и градовете ще се напълнят с мигранти.

 

 „Няма такова нещо! Трябва ясно да се знае. Ние самите не го позволяваме, кметът – също. Ние сме гарантът, че това няма да се случи“, обеща Семир Абумелих и призова бургазлии да не вярват на подобни твърдения.

 

 „Предстоящият балотаж е курс за развитието на държавата. Нашите избиратели припознаха политиката, която прокарваме, избраха стабилното развитие на общината, за което сме им много благодарни. Вторият тур не толкова за кой президент ще влезе на "Дондуков" 2, колкото - в каква насока искаме да се развива държавата – в европейско развитие и стабилност, или - държавата да влезе в спирала на нестабилност и на постоянни избори“, допълни още областният лидер на ГЕРБ в Бургас.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 3| 3753 |08.11.2016 ВСС отказа нова проверка по ”Яневагейт” . 5| 6100 |08.11.2016 Нинова: Печелим балотажа и тръгваме към избори . 1| 3737 |06.11.2016 Нинова: Мечтата ми не е да стана премиер . 1| 3684 |06.11.2016 А. Атанасов: Нова десница, без тези във властта!

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads