Реклама / Ads
1| 3810 |08.11.2016 НОВИНИ

Владислав Николов, народен представител от ГЕРБ: Дясно мислещите хора трябва да подкрепят Цецка Цачева

.
„Изборът сега е между ляво и дясно. Трябва да изберем дали България да продължи по пътя на своето европейско развитие или да влезе в един период на несигурност, защото аз много добре си спомням времето от година и половина, когато на власт беше правителството на Орешарски, на власт бяха ДПС и БСП.
 
Много добре си спомням как се вземаха решенията тогава и кой на практика управляваше държавата – Доган и Станишев.“ Това каза народният представител от ГЕРБ Владислав Николов по време на пресконференция в Плевен. Николов подчерта, че тези избори са най-важните в историята на България, защото ще определят посоката на развитие на страната.

 „Нека не забравяме  протестите и целувките на Орлов мост. В деня на изборите председателят на ДПС ясно и категорично заяви, че ДПС ще подкрепи Радев. Ако искаме да върнем модела КОЙ и България да влезе в морето на неспокойствие, на проблемите и несигурната обстановка само от преди две години и с избора на един човек да отворим вратите на Президентството на България за ДПС и отново Доган да разпределя парчетата от баницата – нека да подкрепим човека на ДПС и БСП”, каза народният представител Владислав Николов. Той се обърна към дясно мислещите граждани да подкрепят дясната кандидатура  в неделя - Цецка Цачева. „БСП на два пъти се отрече от своя кандидат, но с охота ще се възползва от него”, коментира народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Плевен.

Владислав Николов изрази своите съмнения, че на практика президент на България при избор на ляв кандидат, ще бъде не Радев, а Илияна Йотова. „Подобно на Орешарски той много добре знае кои са му господарите и кои дърпат конците. Комбинацията става страшна като се вземе пред вид факта, че кандидатът на БСП и ДПС Илияна Йотова е храненик на Джордж Сорос и Отворено общество. Прегръдката между БСП и ДПС не е случайна. Тя е преминала през няколко правителства. Те имат ясно изразено сътрудничество помежду си”, припомни Николов.

Споменът за 2013 и 2014 година възроди и областният организационен секретар на ГРБ – Плевен Ралица Добрева: „Искам да припомня  на всички, на земеделските производители какво се случи само преди 2-3 години. Помните как всички структури бяха окупирани от кадрите на ДПС. През 2015 година в сектор Земеделие област Плевен е водеща по европейски проекти финансирани по европейски програми. Това през 2013 -2014 година беше блокирано. И в момента тече прием по две мерки в земеделието. Боли ме от това, че отново сме заплашени от връщане в блатото на 2013 -2014 година. С избора на червения генерал Радев за Президент даваме властта на ДПС”, алармира Ралица Добрева. Тя акцентира, че зад т.нар. инициативен комитет хората трябва да виждат коалицията БСП + ДПС. По думите й само десният кандидат в лицето на Цецка Цачева ще гарантира, че вратите на Европа ще останат отворени за България.

„Една от малкото стабилни държави на Балканите е България. Вижте какво стана с Гърция – икономически крах, вижте Турция над 3 млн. бежанци. Какво да очакваме да се случи с България начело с президент, който не е подкрепен от никой в Европа”, попита народният представител Владислав Николов. По думите му, дясното е доказало, че е разумно и работи за България.

„Изборът в неделя е между лявото и дясното, между изпълняващия чужди заповеди и  законотвореца, между стабилността и несигурното настояще”, каза Ралица Добрева. „Популизмът е едно, обещанията са друго, но в понеделник всички ние ще си останем в България и въпросът е дали ще остане тя стабилна държава или ще бъде пусната в изборната спирала на несигурността”, обобщи Владислав Николов. И той и Ралица Добрева призоваха дясно мислещите хора да подкрепят десния кандидат Цецка Цачева.

 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5126 |17.10.2016 Атанасов: Борисов има дар божи на народен артист . 8| 46318 |14.10.2016 Международен скандал! Ахчиева: Москов спазарил сделката с ваксините в турското посолство . 3| 3894 |13.09.2016 „Зелените“ и „Глас народен“ също влизат в битката за „Дондуков“ 2 . 0| 5650 |10.08.2016 Политиците да почерпят днес! 10 август е Международен ден на мързела

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads