Реклама / Ads
2| 6522 |09.11.2016 НАРОДЕН ГЛАС

Само във Фрог: Коментари за атаките срещу Радев

.
В небето няма окопи, но и на избори не е леко.....
Слад като по-голяма част от народа на България изпя ”Марш, марш с генерала наш!” на първия тур на президентските избори, заваляха атаки срещу ген. Радев . На тях отговориха интелектуалци, учени, журналисти, бизнесмени.
 
Ето някои от тях:

Проф. Николай Слатински, преподавател:
Това, което правят кандидат, премиер, министри, ченгета, псевдореформатори, платени медии и принудени агитатори като безогледна пропаганда е брутално, нагло, цинично, грозно, безпрецеденно, надминаващо и безобразията на соца. Това ще им изяде главата веднъж и завинаги. Отврат!

Светослав Метанов, журналист: След кампанията на ГЕРБ от последните три дни си мисля, че ако Радев вземе по-малко от 70%, то значи е загубил.

Социологът Иво Христов: С изказванията си Даниетл Митов и Лиляна Павлова доказаха, защо трябва да спечели ген. Румен Радев. Предлагам хората, които се занимават с предизборната  кампания  на Радев, да оставят Даниел Митов да му я прави, защото с всяко изказване  вдига с 2 пункта рейтинга на Радев.

Иван Нейков, учител:

Има заповед на Падишаха
Хвърляйте телата
Някой се изкряска...
И трупове мъртви
Хвръкнаха завчаска...

Заповед: всички министри и кметове от ГЕРБ дружно срещу Радев, иначе другия понеделник ви няма на хранилката ...

Петър Ненков, бизнесмен: Лайтмотивът на гербаджиите сега е, че мама Цеци има едно предимство пред генерала - тя има политически опит Радев не. Да питам тогава? Борисов какъв опит имаше в началото? На пазач, член на СИК? А мама Цеци - на провинциална адвокатка?
Докато Радев  е бил на командир на ВВС - оперативен и стратегически ръководител. Нерде пазач , нерде стратег.....

Притеснени граждани: Доктор Москов заявил, че ако в неделя не спечели Цецка, от понеделник в болниците ще се влиза не с пръстови отпечатъци, а с клизма...

Кирил Арсов, бивш общински съветник: Малеее! Цецка отивала на бой, не на избори. Ужас! Не уточни срещу изстребителя на Радев с какво ще стреля, но ние знаем, че тя разполага само с пожарникарския маркуч на Бай Онуй.
Цецка Цачева каза преди дни, че е като Хилари. В неделя ще получим неопровержимите доказателства за това.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 6168 |28.03.2024 Румен Леонидов: България има нужда от образцови личности и богови хора, а не дяволски изчадия . 13| 4611 |26.03.2024 Бойко Рашков: Нотариуса има шапка - и в прокуратурата, и в МВР. Капа ли е, капо ди тути ли е, какво е?" . 8| 3421 |26.03.2024 Гого Лозанов: Отпадането на ПП-ДБ от властта ще доведе до разпадане на либералната демокрация . 10| 3737 |23.03.2024 Съдия Дишева: Сарафов може да бъде заменен толкова светкавично, колкото Гешев

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads