Реклама / Ads
1| 4453 |10.11.2016 НОВИНИ

Жозеф Дол: Цачева и Манушев са гарант за продължаването на реформите в България

.
Жозеф Дол
В неделя, 13 ноември, българският народ ще гласува на втория тур на президентските избори. Председателят на Европейската народна партия (ЕНП) Жозеф Доул изрази подкрепата си за кандидата на ЕНП Цецка Цачева и нейния партньор в надпреварата Пламен Манушев и им пожела победа на изборите.
 

„След първия тур на президентските избори призовавам българската десница към обединение. Всички наши партии-членки, за които интересът на България е над всичко, трябва да се обединят зад кандидатите на ГЕРБ Цецка Цачева и Пламен Манушев. Силно приветствам решението на Реформаторския блок, включително СДС и ДБГ, които са партии - членки на ЕНП, да подкрепят кандидата на умерената десница Цецка Цачева и призовавам Демократи за силна България и председателя на партията Радан Кънев да направят същото. Нашите български партии трябва да демонстрират единство, за да осигурят европейско бъдеще за българския народ", заяви председателят на ЕНП.

 

„България се нуждае от силен президент. Давам пълната си подкрепа на Цецка Цачева, издигната от министър-председателя Бойко Борисов и ГЕРБ - Граждани за европейско развитие на България, най-голямата партия в България. Цецка Цачева е неуморен председател на Народното събрание в продължение на два мандата; тя е кандидат, който ще спази обещанията си и ще гарантира проевропейския и пронатовския път на страната. Споделям готовността й да взема разумни решения, любовта й към добре свършената работа и отдадеността й към работата с хората по места. Цецка Цачева даде обещания да работи за стабилността на страната си, за националното единство и принципите на върховенството на закона. И трите елемента са крайно необходими за страна, изправена пред предизвикателствата, породени от напрежението с Русия, миграционната криза, бедността и корупцията", заяви председателят на ЕНП. „Бих искал да изтъкна значението на стабилността на страната. Правителството на Бойко Борисов, ГЕРБ и партиите от десницата работят неуморно за осигуряването на стабилна европейска перспектива. България е на прав път, стъпката встрани от него би била опасна грешка и би довела до сериозни последици“, коментира още Жозеф Дол.

 

„Ето защо призовавам десните избиратели да отидат до урните в неделя, 13 ноември, и да гласуват за Цецка Цачева и Пламен Манушев. Уверен съм, че те са единствените кандидати, способни да гарантират стабилност и продължаване на по-нататъшните реформи - за по-добро, изпълнено с просперитет и проевропейско бъдеще за българските граждани“, казва още председателят на Европейската народна партия Жозеф Дол.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 7| 4485 |10.11.2016 Дърева: Борисов извършва шантаж на обществото заради Цачева . 0| 3755 |09.11.2016 Лидерите на десните партии в Куклен с подкрепа на Цачева и Манушев . 2| 4283 |09.11.2016 Манушев: Победата ни е сигурна на втори тур . 7| 4782 |09.11.2016 Бъчварова: Цачева е държавник, Радев няма опит в политиката

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads