Реклама / Ads
0| 4734 |12.11.2016 ФРОГ МЮЗИК

„Авеню” се завръща на сцената на 16 ноември в НДК

.
Дует „Авеню” се завръща на сцената с нов албум и с концерт на 16 ноември в НДК.
 
"Аз съм от поколението, което в началото на 90-те си събра багажа и в по-голямата си част се изнесе от България. Аз останах и имах необходимия късмет в живота ми да се случат много положителни неща. До много скоро живеех с този вътрешен баланс, че съм взел правилно решение. През последните 5-10 години обаче си давам сметка, че ми е все по-трудно да бъда перфекционист”, сподели Заки пред НТ.


„Срамувал съм се, че съм роден в тази страна. За мен е обидно да инвестирам 80% от енергията си в преодоляване на пречки, които се създават и да ми останат само едни 20% сили, които да се опитам да инвестирам в креативност. Би трябвало да е обратното”, казва певецът.

„Ние сме на ръба на една огромна криза в самосъзнанието. Трябва да изберем дали ще се отдадем на меркантилността, която за жалост е тенденцията в момента, или ще намерим баланса в това да бъдем хора”, споделя Заки.

По думите му върхът в кариера на дует „Авеню” е продукцията, която са направили 2015-2016 г.

 

„Най-голямата творческа грешка, която допуснахме, бе вторият ни албум „Лабиринт”. Случиха му се всички лоши неща и ние допуснахме грешки. Опитахме се да вложим разум и сгрешихме. Вместо да се отдадем на емоцията, ние решихме, че ще мислим. Решихме, че ще правим експерименти и ще се доказваме музикално. Повярвахме си много, създадохме си усещането, че сме много големи и че не ни пука от нищо. Е да, ама не…”, признава Заки.

 

С дуетната си половинка Боби претърпяват срив в отношенията и тригодишна раздяла.

„Всеки един от нас искаше да започне да има семейство, което да е негово, а не наше. От това лично желание стигнахме до извода и че бизнесът трябва да бъде наш, а не общ. Много се радвам, че той срещна съпругата си в момент, в който не бяхме заедно, защото считам, че благодарение на нея той е тази хубава личност, която е в момента”, разказва Заки.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 2363 |22.03.2024 Лени Кравиц идва с концерт в България . 0| 2812 |06.03.2024 Големият Андреа Бочели ще изнесе концерт на стадион "Васил Левски" в София на 14 септември . 0| 2468 |05.03.2024 800 млади певци и инструменталисти ще се включат в Националния конкурс за народна музика „Дунавски славеи“ . 0| 2643 |02.03.2024 "Време е" за новия сингъл на Cool Den

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads