Реклама / Ads
8| 23584 |13.11.2016 ЪNDERGROUND

В „Берлин” кроят шапките на Борисов и „Позитано” 20

.
Леговището на Пеевски - х-л ”Берлин”
Спешно съвещание в хотел „Берлин” свикал олигархът Делян Пеевски. Оставката на Борисов и прикачването на кръга #Кой към победителите били темите за обсъждане. Това съобщиха за Фрог нюз източници от ДПС.
 
Мултимилионерът от съмнителни сделки и кредити привикал в леговището си медийни издатели, магистрати и няколко доверени ченгета. Там са и депутати от движението, които през последните години са в най-тесния кръг на олигарха. Медийните шефове вече получили заповед да критикуват управлението на Борисов, но „с ръкавици”, докато се изясни ситуацията. След това можело да му „отрежат” главата. В същото време изданията на Кой получили указания как да ухажват победителите и ръководството на БСП.

Източниците ни твърят, че при Борисов бил изпратен посредник да преговаря за медийна подкрепа на ГЕРБ в следващите месеци, но срещу огромна сума. Имало намеци и за компромати, които можело да сринат Боирсов, ако не приеме офертата на #Кой.

 

Събралите се поискали гаранции от Пеевски, че прокуратурата няма да започне да разследва съмнителни сделки и далавери, в които са замесени. Те припомнили на депутата думите на ген. Радев, че ще приложи румънския модел в България.

 

Намирали сме начин да дресираме и по-големи „пилоти” в държавата от Радев, успокоил ги Пеевски. Той гарантирал, че положението е под контрол и докато главен прокурор е Сотир Цацаров, неприятности с държавното обвинение нямало да има. Същото се отнасяло за Финансовото министерство и НАП, докато там командват Владислав Горанов и Бойко Атанасов.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 9| 10196 |13.11.2016 Борисов след като гласува: Приятна игра на ”агнешките главички” . 18| 18040 |12.11.2016 Борисов готов за оставка във вторник . 8| 6482 |11.11.2016 Румен Радев: Борисов заложи кабинета заради егото си

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads