Реклама / Ads
0| 4640 |15.11.2016 БИЗНЕС & ТУРИЗЪМ

ЧЕЗ и Камарата на строителите продължават сътрудничеството си

.
Регионалният мениджър на ЧЕЗ за България Карел Крал и представители на мениджмънта на ЧЕЗ Разпределение проведоха работна среща с ръководството на Камарата на строителите в България в продължение на успешното им партньорство. По време на срещата те обсъдиха възможностите за взаимодействие, както и постигнатия успех по отношение на изкупуването на съоръжения, собственост на трети страни.
 

Със съдействието на Камарата на строителите в България ще ускорим процеса по изкупуване на съоръженията и с това ще облекчим инвеститорите, за които поддръжката на съоръженията е в тежест и неизменно изисква ресурс. Завършването на процеса ще позволи и да бъдат приключени поетите ангажименти по договорите за присъединяване с инвеститорите“, каза Карел Крал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.

 

„КСБ и ЧЕЗ започнаха да търсят решение на сериозния проблем с изкупуванията преди няколко години и с удовлетворение можем да кажем, че благодарение и на общите ни усилия и добрия диалог резултатът от нашата работа вече е факт“, коментира от своя страна инж.  Светослав Глосов, председател на Камарата на строителите в България.

 

В началото на ноември ЧЕЗ Разпределение България получи заем от Европейската банка за възстановяване и развитие (ЕБВР), който ще бъде използван най-вече за придобиване на чужди съоръжения.

 

Съоръженията, които подлежат на изкупуване, са изградени от клиентите на ЧЕЗ в периода от 2002 г. до момента, по силата на сключени договори за присъединяване. Компанията има задължението да изкупи тези съоръжения.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 5224 |22.05.2015 ЧЕЗ и Камарата на строителите ще работят за ускоряване на изкупуванията . 0| 5256 |04.05.2011 Цените на горивата продължават да скачат . 1| 6374 |15.03.2011 Цените на автобусните билети продължават да скачат

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads