Реклама / Ads
6| 11919 |15.11.2016 ПОЛИТИКА

Само във Фрог: ГЕРБ преследва ген. Радев от авиошоу през 2014 г.

.
Ген. Румен Радев на авиошоуто
ГЕРБ следи под лупа действията на ген. Румен Радев още от самото му назначение като командир на ВВС. При организирането на авиошоуто във Враждебна през октомври 2014 г., депутатът от ГЕРБ Валентин Радев споделил с тогавашния служебен министър Велизар Шаламанов, че трябва да спре шоуто, защото ген. Радев щял да си прави ПР пред над 100 000 души.
 
Това не станало и всички видяха изпълнението на "Кобра" и "Камбана" от ген. Радев в небето на София по време на авиошоуто "Това сме ние!".

В деня на балотажа, 13 ноември, същият депутат Валентин Радев напомнил на Шаламанов в НАТО, че е помогнал на генерала да стане президент, защото с негово позволение се провело авиошоуто и благодарение на него командирът на ВВС станал много популярен. Шаламанов отговорил, че позволил шоуто, защото обича авиацията. И като шеф в НАТО посъветвал и самият депутат, и министър Ненчев /той също обвини генерала в политически пристрастия/, и членовете на комисията по отбрана да две-три седмици да приключат с решението за покупката на нов изтребител. "Това ще правим, преди окончателно да си тръгнем!", бил отговорът на гербаджийския полковник, който незабавно изтрил постовете си във фейса. Но...., както виждате, следите остават....

И не само остават. От последните реплики става ясно, че и Валентин Радев, и Ненчев и другите гербаджии от комисията по отбрана ще бързат с покупката на трета ръка изтребител. Това щяло да е отмъщението към Радев, че е станал президент.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4325 |14.11.2016 ЦИК: Румен Радев печели с над 23% срещу Цецка Цачева . 9| 6012 |08.11.2016 Радев: Срещу нас е целият политически Джурасик Парк . 10| 29393 |19.07.2016 Смазваща Радева за Фрог: ГЕРБ са сринати, Борисов го знае и се страхува

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads