Реклама / Ads
9| 17189 |15.11.2016 ФАБРИКА ЗА КЛЮКИ

Фрогоко: Защо министър Танева сияе от оставката на Борисов?

.
Следизборна пресконференция на ГЕРБ
Зрителите на драматичната следизборна пресконференция на ГЕРБ, по време на която премиерът Бойко Борисов обяви намерението си да подаде оставката на правителството, бяха впечатлени от много неща. Но едно от тях ще запомнят със сигурност.
 

На фона на каменните и тъжни тъжни лица на всички министри от партията, като необяснимо светъл лъч бе земеделския министър Десислава Танева. По време на над 20-минутната пресконференция усмивката не падна от лицето й. Тя сияеше, сякаш оставката на Борисов и кабинета е била най-голямата й мечта.

 

Тя често гледаше и телефона си. В тези моменти усмивката й сякаш се разширяваше още повече. Въпросът е дали е следила резултатите и те са били повод за радост, или е получавала есемеси на тема, далеч от политиката и управлението. 

В мрежата се появиха различни тълкувания за Таневата радост. Най-многобройни са преположенията, че е "прекалила с белите пътечки". Други смятат, че е получавала съобщения от любим човек, който може и да не е съпругът й.

Има и такива, които предполагат, че след оставката Танева ще замине на дълга почивка в топли страни, където ще си изкара прекрасно със спестените от заплатата парички.

Доминго пък пише в профила си, че Танева е човек на прикритие на БСП в кабинета "Борисов" и е получила поздравления от ген. Радев... Малко е крайно това предположение, но и поведението на министър Танева е абсолютно необичайно и меко казано неподходящо към онзи драматичен за партията, Борисов и правителството момент.

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 6| 17419 |15.11.2016 Скандал! Българска следа в ареста на руския министър Улюкаев . 3| 6823 |15.11.2016 Кр. Грудев за Фрог: Москов е най-вредният министър за пациентите . 1| 4416 |15.11.2016 2 млн. $ подкуп - обвинението на руския икономически министър

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads