Реклама / Ads
7| 5727 |15.11.2016 ПОЛИТИКА

Радан Кънев: Гербаджиите сами свалиха ГЕРБ

.
Радан Кънев
Нито българите, нито чужденците инвестират у нас. Ще има нов десен проект и той трябва да стъпи на много здрави цели. Никога не съм приемал бизнесът и политиката да се преплитат. Не може политик да има медиен бизнес. Толкова за г-н Прокопиев . Много пъти съм се виждал с него, но той не прави политика. Това каза Радан Кънев по БТВ.
 

Новият проект ще е отворен към всеки български граждани, политически  партии, които не са готови да слугуват на корумпираната власт. С хората в РБ  вярвам, че всички заедно имаме път напред. Президентските избори показаха огромен гняв в обществото.

 

Има огромна воля нещата да се променят из основи. Никой от БСП  не си мисли че е получила толкова гласове, колкото Радев.  Ако те сложат партията пред нацията, ще свършат като Борисов. Гербаджиите  гласуваха против него. Те избраха да свалят ГЕРБ.

 

Не съм агитирал за Румен Радев. Казахме да се гласува против червените генерали. Ние гласувахме против двамата червени генерали. Ще бъдем много критични към Румен Радев. Няма да пускам намеци по техен адрес.

 

Борисов трябва да види разликата и хората, които са гласували за ГЕРБ преди, а са гласували против партията сега. Цялата средна класа извън София беше тъпкана , изнудвана да се отчита. През 2013 г. се случи бунт на софийската средна класа. През 2016 година има бунт на средната класа от средния град. Не трябва да се тръшкаме като Борисов. Не е въпросът какво  е построено, а какво  е откраднато. Огромен е въпросът за замазване на кражбите от съдебната система. Трябва да има децентрализация на публичните финанси. 

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 4| 4116 |13.11.2016 Радан Кънев: Грешките на Борисов са като древногръцка трагедия . 0| 4174 |11.11.2016 Кънев: ГЕРБ ще спечели балотажа, ако Борисов подаде оставка в неделя . 2| 4318 |09.11.2016 Радан Кънев: Ще правим нов десен проект

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads