Реклама / Ads
1| 7151 |16.11.2016 ФРОГ МЮЗИК

VIENNA MOZART ORCHESTRA с грандиозен концерт София през декември

.
На 10 декември 2016 година, в зала 1 на НДК концерт ще изнесе прочутият по цял свят със своята виртуозност VIENNA MOZART ORCHESTRA, който пристига по покана на Продуцентска компания АРТ БГ.
 

Оркестърът пристига у нас с диригент е Винициус Ката, носител на Първа награда на Международнияконкурс за диригенти „Син Дунав“ за 2011 година, както и на Трета награда на 7-мото издание на престижния Международен конкурс за диригенти  „ЛуиджиМанчинели“ 2016 година.

 

VIENNA MOZART ORCHESTRA ще излезе пред българската публика в пълния си състав, включващ 30 музиканти, селектирани от най-добрите оркестри в австрийската столица.  Те ще бъдат подкрепени от първокласни оперни певци от Виенската държавна опера, които изпълняват ариите в сопрано и баритон. Солисти: пиано, цигулка, флейта и други.

 

С над 2 милиона зрители по цял свят, VIENNA MOZART ORCHESTRA е доказано уникален по своята същност. Благодарение на дългогодишната си концертна дейност (от създаването си през 1986 година до днес) оркестърътсеотличава,катоединотнай-автентичните изпълнители на творбите на Волфганг Амадеус Моцарт. Внимателноподбранапрограма, богатзвук, оригинални костюми и перуки, напълно пресъздаватепохата и времето на един от най-великите композитори на всички времена.

 

В програматана VIENNA MOZART ORCHESTRA са заложени, както класически практики на емблематични музикални академии открая на 18-ти век, така и добре известни арии, виртуозни солови изпълнения и неповторими дуети.

 

Безусловно изборът на произведения създава усещане за автентичен концерт от епохата на Моцарт и потапя публиката в магическото времена барокова Виена.

Билети за концерта на VIENNA MOZART ORCHESTRA могат да бъдат открити онлайн в мрежата на Ивентим на цени от 40 до 80 лв., както и ВИП на цена 100 лв.) , както и на място в Билетен център НДК)

Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4585 |08.11.2016 Мариана Попова, Lucas Masciano и Дани Милев с поредица концерти . 0| 4583 |04.11.2016 ”Батаклан” отваря врати с концерт на Стинг . 0| 6040 |11.10.2016 Преди концерта си Браян Адамс ще направи изложба

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads