Реклама / Ads
0| 3987 |22.11.2016 НОВИНИ

Лют спор и нападки в ефир заради мажоритарния вот

.
Въвеждането на мажоритарната изборна система е опит за държавен преврат. Всеки говори за хората, които са гласували на референдума със ”за”. А къде са тези 1 млн. граждани, които гласуваха с ”не”. Къде са още 3 млн., които въобще не гласуваха на референдума? Това попита независимият депутат Велизар Енчев.
 
Мая Манолова обслужва политически интереси. От мажоритарния вот ще спечелят само трите големи партии. Омбудсманът обслужва именно техните интереси. За въвеждането на мажоритарната изборна система е необходимо страната да бъде районирана. Това ще отнеме повече от година. Не става за няколко дни. Това е удар по демокрацията, категоричен беше той.

Заедно с него гост беше и Боян Атанасов, представител на Инициативен комитет за 100% мажоритарен вот. Всички защитници на статуквото и олигархията повтарят думите на г-н Енчев от години. Той е жив пример за това, че пропорционалната система трябва да се смени с мажоритарна. Той беше назначен от Валери Симеонов и после спретна един малък цирк. Г-н Енчев не спира да говори лъжи и на мен не ми се иска да ги коментирам. Той ги повтаря тези лъжи от сутрин до вечер. Тук нервите на депутата не издържаха и той започна да репликира Атанасов. Вие говорите лъжи. Вие идвахте при мен в парламента, за да се присъедините към движението, което оглавих. Не е ли така, попита Енчев. Пълна лъжа. Няма нищо вярно в това. Мажоритарната система е най-стабилната система, отговори му Атанасов.

 Разговорът продължи с непрестанни нападки и прекъсвания на двамата гости. Вие нямата никакви аргументи за мажоритарния вот и за това не се явихте на нито един дебат срещу мен, защото щях да ви оборя, обяви Енчев. Пълни глупости. Не се регистрирахме, защото щяха да ни обвинят, че го правим заради субсидията. По медиите нямаше никакви дебати. Вие правите едни неверни твърдения и ги хвърляте в обществото. Нямате право да лъжете хората, отговори Атанасов. Аз не мога да взема думата от г-н Атанасов. Нека да преминем от емоцията към рационалното, призова Енчев.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 1| 5157 |22.11.2016 Според Кънев, ще има служебен кабинет през декември . 3| 4400 |20.11.2016 Политиците спориха за референдума . 3| 6306 |19.11.2016 Илиана Раева: Отказах да стана служебен министър на спорта преди 2 дни . 0| 4003 |18.11.2016 Разкриха измама за милиони в Гърция с билети за градския транспорт

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads