Реклама / Ads
5| 8589 |27.11.2016 НОВИНИ

Кеворкян: Няма да сме буфер, а търбух на Европа за бежанци

.
Кеворк Кеворкян
Няма да сме буфер, ще сме търбух на Европа, който ще погълне всички бежанци. В Харманли мигрантите пробваха куража на властта. Бойко Борисов е народен артист. Нямам ума да коментирам Цветан Цветанов. Слави свърши добра работа с референдума. Ген. Радев не е избран заради изфирясалата дрога на Нинова и Данаилов. Това каза пред Нова телевизия Кеворк Кеворкян.
 
Фидел бе един велик политически магьосник. Американците са опитали да принудят всеки да върви към промяна, но не успяха с Кастро. Маркес има един чудесен портрет, като пише за чудото Кастро. Но чудото не е само, че е оцелял. Всички са били във възторг от него. Така или иначе има 3 млн. миграция, но други 8 млн. мислят друго. Той на 12 години пише писмо на президента Рузвелт. Пише да му прати 10 долара, защото не е видял как изглеждат, а в замяна ще му каже, къде са най-големите залежи на желязо в Куба. Лошото е, че нашите късни антикомунисти не изкараха закон,  да не се говори за Кастро. Така големият журналист коментира паметта на легендарния кубински лидер.

Всъщност не е бежански проблем, а нашествие на ордите. Нашите абдали видяха в миниатюра, какво ни очаква. Две хиляди души тръгнали срещу полицията. Тази битка е загубена. Следващият път ще вземат със себе си жените и децата. Трябва да имаме куража, че не сме готови. Може от Турция  да ни пуснат 20 000, какво правим тогава? започна своя коментар  за бежанския проблем Кеворкян.

Ердоган разбира, че срещу себе си има една импотентна Европа. С нея няма да прави никакъв пазарлък. Когато Бойко каза, че няма да сме буфер,  е вярно. Ще сме търбух, който ще погълне всички. Спасението е да се прати армията. Динко и Низамов са  като едновремешните хайдути. Опитват се да направят нещо. Щеше да е проблем, ако Низамов беше сложил свински опашки на Бъчварова. Ние не гледаме и циганското надигане. Накрая ще остане аполикаптична картина - ордите отвън, нашите хубавци тук. Мисли за лошото, то те чака някъде. Нашите хора не мислят, защото се опитват да правят политика, каза още той.

Нямам ума за да коментирам Цветан Цветанов. Приказва нещо, трябва да казва нещо. Народът няма вина. Той провижда  това,което ще се случи. Една възрастна жена провижда повече от Цветанов, заяви журналистът.

Те пробват куража на нашата власт. И няма защо да правят репетиция, защото властта няма кураж. Това не може да се спре, тази война не може да се спре. Ние сме един търбух. Бойко Ноев преди месеци написа, че трябва да се направи една специална част от армията. Те искат коридор до Сърбия, ще ни натикат в някакъв конфликт. Но Сърбия  с война не можеш да я уплашиш. Ние сме изоставени. Меркел затова дондурка Борисов, разсъждава Кеворкян.

На времето един мой приятел  искаше да го прави народен ходожник /б.р. за премиера Бойко Борисов става дума/. Но Бойко  си е народен артист. Изигра перфектно играта. Правят президентски избори, но пада кабинет. Падна, но не за дузпа. Колиционните му партньори само словоблудстват. Те не мислят за него, мислят за себе си.., обясни политическата ситуация в момента той.

В един човек, който е извън политическата секта, който е извънсистемен играч, народът провижда нещо в него и го избира. Бойко се чудел защо е претестен вота. Те не протестират заради магистралите, че Ненчев овътрил държавата, те искат нова фигура. Радев не е част от тях. Голямата грешка на Корнелия Нинова и Стефан Данаилов е  да мислят, че Радев е избран  заради тяхната изфирясала дрога. Те само са го посочили. Бил е на пленума им и това е доста смущаващо, смята Кеворкян.

Можеха да сложат референдума извън изборите. Това е помислено отдавна. Това, че тези хора не могат да решават големи въпроси, не значи, че не може да решават въпроса за тях. Слави свърши добра работа с този референдум, но забелязвам един процес на вдетиняване в собствената пропаганда. Не е задължително да слушаш само хората около себе си. Яд ме е за Краси Радков, който успешно играеше Бойко. Но всичките им усилия срещу Бойко отидоха по дяволите. Те са неговите кокили. Падишахът може да е силен, но неговите валии са по-силни. За 27 години  ние елиминирахме сериозните хора.  Във ВНС колко интересни хора предложи БСП. Къде са сега интересните хора- в ъгъла, коментира още легендата.

Комунизмът трябва да се изучава, но зависи как. Има много шизофренни елементи. Едни притворни хора пишат историята на българския антикомунизъм. Имаме двойни знаменосци. Късният антикомунст Георги Марков е и знаменосец на партизанското движение. Ще се каже ли, че жена му искаше 15 млн. паунда от българската държава, защото уж тя убила Марков?, попита накрая Кеворк Кеворкян.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4980 |25.11.2016 Петя Първанова: Няма да строим нови лагери . 1| 4079 |24.11.2016 ГЕРБ няма да участва в управлението, ако премиер не е Борисов . 0| 4436 |23.11.2016 Ангел Найденов: БСП няма да подкрепи мандат от трета политическа формация . 0| 4047 |23.11.2016 Луфтханза и утре няма да лети до София

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads