Реклама / Ads
1| 4106 |30.11.2016 НОВИНИ

Павлова потвърди: Санирането ще продължи, ако ГЕРБ е на власт

.
Лиляна Павлова
Санирането не е спряно от мен. Аз съм вносител на постановление да осигурим този един милиард, за да гарантираме на всички български граждани, които вече санират, че ще има пари да си довършат сградите. Този един милиард е от контрабандата. Ще завършим започнатите сгради. Даваме един милиард КЕШ за бетонираме на санирането. Това заяви министърът в оставка Лиляна Павлова.
 
Това е част от нашата програма. Ако сме на власт ще я продължим. Дали другите ще я продължат, не знам. Чуваме гласове, че едните ще я спират, други  преформатират.  Ще искам санирането да продължи. Ще настояваме пред патриотите санирането да продължи, защото това е програма за  всички българи, добави тя пред bTV.

Хората казват кого подкрепят и кого не. Затова и изборите са признакът, показващ любовта им към управниците. Имаше много избиратели, които ни подкрепиха и аз им благодаря, коментира тя в отговор на въпрос получи ли ГЕРБ народната любов или я загуби.

Който е мандатоносител и иска да формира служебен кабинет, трябва да го направи спрямо правилата. Нека патриотите преценят какви политики искат да подкрепят и ние ще изкажем нашите. Потвърждавам позицията на Бойко Борисов, че ще ги подкрепим, но няма да участваме вътре в това правителство, каза още тя.

Министърът в оставка каза още, че е усетила предателство в действията на Патриотичния фронт след президентските избори. Според нея те са станали част от мотото "всички срещу ГЕРБ".

"Въпреки това, ние им дължим подкрепа. Все пак те ни помогнаха в много важни решение за бъдещето на страната. Бихме им подкрепили политики, които са близки до нашите", заяви Павлова.

Тя подчерта, че е част от икономическия екип на ГЕРБ и няма как да стане министър в кабинет на която и да е друга партия.

Този път успяхме да уловим снежинките във въздуха, бяхме подготвени, първият сняг не ни изненада, а пътищата бяха обработени добре, смята министърът в оставка.
Реклама / Ads
Уважаеми читатели, разчитаме на Вашата подкрепа и съпричастност да продължим да правим журналистически разследвания.

Моля, подкрепете ни.
Donate now Visa Mastercard Visa-electron Maestro PayPal Epay
Реклама / Ads
ОЩЕ ПО ТЕМАТА
. 0| 4297 |25.11.2016 Павлова: Мъгла е причинила катастрофата на „Тракия” . 0| 4730 |23.11.2016 Лиляна Павлова: Санирането е спряно временно . 0| 4289 |22.11.2016 Екатерина Захариева и Лиляна Павлова спрягани за еврокомисар . 1| 4013 |22.11.2016 „Политико” : Лиляна Павлова и Екатерина Захариева спрягани за еврокомисар

КОМЕНТАРИ

Реклама / Ads
Реклама / Ads
НАЙ-ЧЕТЕНИ
Реклама / Ads